Росси́я

1914

Re: Росси́я

Postby 1914 » Thu Nov 20, 2025 5:20 pm

15.11.2025 Sevastopolj-Nart

Image

22 godine Steel Fans(Cerepovec)

Image

Image

Stara livada iz 2014 godine protiv Snake Firm(Zenit) koja je trajala cak 12 minuta,sa jedne i druge strane nisu bili najjaci sastavi

https://vk.com/video-38514064_456257991

Na frontu je poginuo Danila Tarasov iz bloka TVU(Torpedo Vladimir),na slici visoki lik sa sivom kapom

Image

16.11.2025 Sokol Saratov-Fakel

Image

Image

Ultras ekipa Fiery Force je proslavila 17 godina

Image

16.11.2025 Celjabinsk-Kamaz

Image

16.11.2025 SKA Piter-Metalurg

Pocetno bacanje paka je izveo clan tribine ciji je nadimak Srb,inace je clan bataljona BARS-3

Image

Image

14 godina Patriots mladjih(Dinamo Moskva)

Image

1914

Postby 1914 » Fri Dec 05, 2025 11:00 am

26.11.2025 Kup CSKA-Dinamo Mahackala

Image

N-Troop pre meca,jedna od mnogih matorih hul ekipa na tribini

Image

26.11.2025 Kup Loko-Spartak

Image

Blok BHZ+Street Trains+White Trains+Steam Engines+Ultra Loko....Ne znam da li njihov najjaci blok(Sport blok-Vikings,1HW,Cosmo Trains,Trains Team...) bojokotuje utakmice zbog fan id,vidim da uglavnom nisu pristuni...

Image

Image

27.11.2025 Kup Dinamo Moskva-Zenit

Domaci bojkotuju i kup utakmice

Image

27.11.2025 Kamaz-KS Samara

Image

Image

Clanovi Shadows Firm na putu za Nabereznije Celni

Image

Dve livade

Image

Sada ne znam sta mu znaci ovo D,mozda Dubl(to jest sastav broj 2)

Spartakova top ekipa Avangrad i njihov podmladak White Position su proslavili svoje rodjendane

Image

The Illusion(Rostov)-12 godina

Image

video

https://vk.com/video-38514064_456262231

1914

Postby 1914 » Sun Dec 14, 2025 1:44 pm

20 godina Islanders Firm(Vodnik Arhangelsk)

Image

video

https://vk.com/video-82442641_456239092

Ko je sa kim dobar u Podmoskovljuu i sire,fale tu navijaci Zeldora,Titana Klin,Solarisa,itd... koji vise nisu aktivni.Treba reci da neke grupe su ostale bez klubova,ali i dalje postoje i posecuju svoje prijatelje i navijacke turnire.

Pune linije su prijateljstva,dok isprekidane kontakti

Image

Image

Slike raznih grupa iz 2025 godine

Reutov-ekipe YRG,Raccon pack i URF sve aktivne u hul smislu

Image

Zorki Krasnogorsk

Image

Spartak Selkovo

Image

Aktivna hul ekipa Vodokachka Family parti Spartak Selkovo i cine je uglavnom momci iz Selkova i Frjazina

Na slici momci koji su deo africkog korpusa tj. nekadasnjeg Vagnera

Image

Senez Solnecnogorsk

Image

Dmitrov-teritorija Avangarda(Spartak),pa se mogu viditi clanovi(prvenstveno Савеловское Направление) toga bloka na tribini

Image

Torpedo Ljuberci

Image

Vidim da je na drugim sajtovima uklonjen snimak napada Zenitovaca na Legijine u Jermeniji.

Podolsk-stara hul ekipa Saint Hammers je proslavila 20 godina,u zlatno doba navijaci Podolska su mogli da skupe 100 ljudi bez problema na tribni

Image

Napad Zenitovih na Legijine u Jermeniji!

https://t.me/golosultras/2630

1914

Postby 1914 » Sat Dec 27, 2025 6:34 pm

Pri pokusaju hapsenja u Sevestopolju nastradao je Spanac,kruze price da se zamerio nekim visim instancama,njegov bataljon pre nekog vremena je rasformiran i podeljen na vise manjih jednica koje su prikljucene drugim bataljonima.

Image

Prica se da je i Denisu White Rexu (komadantu RDK) dosao kraj na Zaparoskom pravcu(ako je suditi po ukrajinskim izvorima),videcemo da li je to istina.

Image

Novi grafit od Troublemakers+Apofeoz+Bulldogs(Torpedo Moskva).Ovi Bulldogs su nova ekipa i vidim da treniraju sa Inkvizitorima(Spartak) koja su jedna od najaktivnijih ekipa u sto se tice huliganizma na ruskoj sceni

Image

Torpedo Hooligans sa novom zastavom

https://t.me/zapad5_ultras/733

Nalateo sam na letnju sliku hul ekipe Tubes(Torpedo Moskva)

Image

Nedavni mma turnir Sekte(Spartak),zastava All City Band pripada ultras ekipi koja je deo Sekte.Uglavnom nastupaju zajedno sa Supporters Overhead+Creative Group+Sector

Image

Izgleda da su i Sekta(Spartak)+Unity(Rostov) vrebali svoju priliku kada su Legijini gostovali u Jermeniji

Image

Blok Meteor(Fakel)-druzenje pred kraj godine,imali su veoma produktivnu godinu sto se tice huliganizma

Image

20 godina Bande Tuka(Spartak Moskva)-na proslavi pristune ekipe Red White South Ural,Tuki,Konflikt(Spartak)+Yunost(Fakel) koje cine strukturu Bande Tuka

Image

Video- gde god se nalazili(Rusija,Srbija,Poljska,Bugarska)uvek u prvim redovima

https://vk.com/video-38514064_456262468

Cestitka od Lauta hools(Lokomotiv Plodiv)

Image

1914

Postby 1914 » Thu Jan 01, 2026 5:48 pm

Srecni novogodisnji praznici svima!

Ipak nije pogino White Rex,cela prica je bila sumnjiva od pocetka,posto on uglavnom sluzi ukrajinskim sluzbama u propagandne svrhe i tesko da on vidi front.Mislim da je prvi Ribar(vojni bloger) posumnjao u njegovu smrt kada je objavljena.

Boks turnir Torpedo Hooligans(osmi po redu)-ucestvovali su TMS'99+Apofeoz+Bulldogs+Black-White Piter+Колпачки(Torpedo Moskva),YSF+BWC(Torpedo Vladmir)

Image

Ove Hardcore majice furaju clanovi udrane ekipa TMS

Image

Kasnije su odigrali fudbalski turnir koji su osvojili SKS(druga glavna Torpedova hul ekipa koja je samostalna)

Image

Apofeoz++Bulldogs+Black-White Piter

Image

Image

Video

https://vk.com/video-95475033_456239162

Jolly Nevsky+501(Zenit) druzenje pre kraja 2025.Ruska scena ovih dana prikuplja pare za 5 Zenitovaca koji su uhapseni zbog napada na Legijine u Jermeniji...

Image

Video od bloka Torepdo Vladimir Ultras za 2025 godinu

https://vk.com/video-1515036_456239271

Video od YSF(Torpedo Vladmir) iz bloka Sektor 17

https://vk.com/video-40224679_456239206

Video od mladjih navijaca Metalurga iz Lipecka(zovu se Red Black Sharks)

https://t.me/Lipetskultras/385

Na hokeju pocetkom decembra prosle godine,pristuni sa zastavom protiv rivala iz Tambova

Image

Stariji se zovu Red Black Plague i deo su Red Blue Fearless(CSKA)

Image

XX.XX.2025 The Union (Spartak Moskva) vs Forest Team (Sparta Prag). 17х17. 1,30 min. pobeda The Union

Kruze price da se livada odigrala kod nas...

No al calcio moderno

Postby No al calcio moderno » Sun Jan 04, 2026 9:06 am

Voleo bih vezano za ovo da čujem Sevastopolja kao jednog od najkompetentnijih ljudi, verujem da bi se složio da je ovo nevidjena glupost i nadam se da naša scena nikad neće krenuti u ovom pravcu.

Sevastopole

Postby Sevastopole » Tue Jan 06, 2026 5:53 pm

Prvi put cujem za ovako nesto.

No al calcio moderno

Postby No al calcio moderno » Wed Jan 07, 2026 9:34 am

Mislio sam uopšteno na ove steroidaške mma fajtere po šumama i gorama.
Meni je suludo da odeš da se šibaš da nekim u šumu u nekoj trećoj zemlji protiv neke druge grupe steroidaša i da to povezuješ s fudbalom.

Sevastopole

Postby Sevastopole » Thu Jan 08, 2026 12:00 pm

Meni najvise smeta kod njih to sto ih navijanje kao takvo u 99% ne interesuje, iako su poceli i da idu svi redovno na utakmice, mislim da je to vise zbog toga sto su im svi spocitavali da ne idu pa to smatraju obaveznom. Inace, jedno su ovi 5 na 5 sto se pojavljuju vesti ili 30 na 30, a kad im dodje neka grupa u grad ne postoji ni tih 30, a skroz drugo je oni koji idu i na livadu ali te nece ni preskociti u gradu ako odes kako treba. Da krenemo sad da nabrajamo prvo od sukoba po Moskvi izmedju Spartaka i Cska, pa i drugih klubova, pa onda do nekih bbb, koji su u Kijevu dobili batine od jedne pod grupe Spartaka, pa nekog Atletika gde su se svi levicari skupili da napadnu a ovi na ruke isli i tukli se, pa do nekog Evropskog prvenstva u Francuskoj gde je osrednji sastav Ruskih grupa ne brojniji od 150 usao na trg sa Englezima. Epilog znate svi. IMa tu jos mnogo stvari, a onda cujes recimo desila se livada 83 na 83 u Rusiji, a u sustini to su skoro pa isti ljudi. Malo je grupa koje samo sumu rade i ne interesuje ih grad. Da bi to slikovitije izgledalo, jer ljudima nije dosta kad napises nesto, postavicu snimke sta sam nasao na prvu cisto da vide ljudi da nije sve samo crno ili samo belo.
https://www.youtube.com/watch?v=nAu4zmkmHMo
Jedna grupa sa par pojedinaca iz jos neke grupe, napadaju BBB u Kijevu. Pri tome su dosli sa rukama u dzepovima dok sa druge strane nije bas bilo tako i bilo ih je cak i manje. Znaci, akcijali su u drugoj zemlji protivnika na ruke.
https://vkvideo.ru/video-22085530_157042936
Kada je Hajduk gostovao u Sankt Peterburgu, nisu ni posteno sleteli avionom vec su ispred hotela napadnuti i ostali bez dve zastave
https://vkvideo.ru/video59687295_139696886
U Moskvi nije retkost da pogotovu Englezi dobijaju batine redovno kada gostuju, inace po metro stanicama se svasta desavalo. Ovaj snimak samo pokazuje kako "mladici" izlaze na kraj sa konjimama Engleskim koji verovatno svojim ocima nisu mogli da veruju sta su videli.
https://www.youtube.com/watch?v=EIJXQ0gFTuo
Hokej u Moskvi derbi. Sa obe strane po 100 tinak ljudi. Spartak napada Cska i pobedjuje. Posle ove tuce su imali ogromne probleme jer je bila u godini kada se igralo Svetsko prvenstvo u Moskvi pa su ljudi isli u bekstva i pritvore jako dugo.
https://www.youtube.com/watch?v=PChXf5_1g8M
Atletiko Bilbao i levicari koji su se skupili da napadnu. Spartakovi goloruki idu na sipke, mnogo izlomljenih ruku i glava, ali nisu ustuknuli.
https://www.youtube.com/watch?v=CSd5miRoYZU
Miks Ruskih huligana osrednjeg sastava gde ih nije bilo vise od 150, i to je previse, upadaju na trg kod Engleza, koji je sigurno 500 bilo.
I ovoga ima jos, i treba dobro voditi racuna kada se prica o ovoj temi da se ne banalizuje i ne generalizuje.
Neko ako moze da nadje da postavi Spartak koji je isao u Atinu da napadne Dinamo Kijev...itekako su oni akcijasi i umeju da budu na ulici. Ne znam dal sam video ikod osim Zenita i Legije da recimo zadaje probleme Spanskoj policiji, cak mislim da je Zenit bio i bolji samo davno je bilo pa treba naci snimak. Cska i Dinamo Moskva odu u Rim ko na izler njih 70 ak mozda i odu Rominima ispred tribine. U prvom navratu su Romini pobegli za drugi se natezu ko je pobedio al ja verujem Rusima, gde je izbodeno dvoje Rusa i to u grudi. Zato pazljivo o ovoj temi kada se prica. Opet kazem, meni je najveca zamerka sto oni ne mogu da spoje prvi red iz Kijeva recimo sa pesmom, koreografijom, vodjenjem racuna oko pirotehnike ili pravljenje barjaka...ali to su oni. Svako ima svoje mane i hteo ti ili ne, oni igraju ogronu ulogu u navijackom svetu. Barem kada se prica o huliganizmu i ulici. Oni vode svoj svet koji inace i zele da nametnu svima, da pesnicama resava sve i to kad su i jedni i drugi spremni, pribliznih brojki, godista itd. Nije to nas svet, mi na tome nismo odrasli, ali ne mozes da ne cenis cak i takve stvari kao covek, pa i kao neko ko voli da vidi dobru tucu. To sa navijanjem kakvim ga mi znamo, nema mnogo veze, ali sve ukupno kad pogledas, nije sve crno ili belo...

Sevastopole

Postby Sevastopole » Thu Jan 08, 2026 12:59 pm

Image
2006. godina. Union sam odlazi ispred Interovog kafica gde nudi tucu, Interovih je bilo vise u kaficu Rusa mozda 40-60 a ovih 80-100. I nisu izasli navodno zbog policije. Smesno je kad procitas ovakvu parolu, jeste i represija verovatno i sve, ali kad ti neko dodje na vrata nema toga vise. U glavnom, daleko od toga da su to steroidasi i ljudi iz sume, ima tu mnogo vise od toga. Ali opet kazem, najveca mana im je to sto njih navijanje ne zanima kao onog u prvom redu u Italiji, pa i u Srbiji. Kod nas pravi navijaci i jesu najkompletniji verovatno. Verujem da je tako i u eks Ju okrugu.

No al calcio moderno

Postby No al calcio moderno » Thu Jan 08, 2026 2:11 pm

Hvala na odličnom objašnjenju.
Ovi upadi u grad i tuče na ulici i jesu poenta i suština navijaštva i fudbalskog huliganizma. Šume, livade i ringovi za mene nisu i nikada neće biti, baš kao ni te besmislene tuče gde se dogovoriš s nekom ekipom iz druge države da se nadjete u trećoj državi da biste se potukli tek onako mi nema veze s vezom.
U prvoj rečenici si objasnio da njih navijanje kao takvo ne interesuje u 99% slučajeva i da im odlazak na utakmicu praktično dodje kao obaveza. Oduzmi tim grupama iz istočne Evrope mma, livade i taj fazon i oni navijački neće postojati jer je njima to primarno u navijačkom svetu, a ne ljubav prema klubu, fudbalu, celom tom navijačkom tripu koji imamo mi, Italijani, Grci, Englezi itd...
Slažem se svakako da su navijači (oni pravi) kod nas najkompletniji.

Sevastopole

Postby Sevastopole » Thu Jan 08, 2026 3:01 pm

Menjaju se na bolje, Poljaci isto, ali nemaju to "nesto", tu crtu koja razdvaja navijace koji hoce i da treniraju i da budu dobri da bi im tribina bila sto bolja, i huligane i sportiste koji treniraju besumucno za nove izazove i pokusavaju da se nekako uklope u taj navijacki svet gde su i oni svesni da im treba to "nesto". Imaju i oni navijace, ljude koji su citav zivot na tribinama, vernu publiku, ali kada pricamo o grupama tu dosta skripi. Oni su najvise i napravili tu podelu na "Ultrase" i "huligane", a po meni u reci Ultras sve staje. I navijanje i fazon, i huliganizam...sve. Oni su obesmislili rec Ultras time sto su uveli te podele a tek mozda pojavom nekih novih generacija su poceli da uvidjaju da ipak moraju da budu kompletni ako zele da budu sam vrh Sveta u navijanju, sto na ulici svakako jesu. U nekom trenutku, trenutne starije generacije imam utisak da su se trudili sto vise da omalovaze utakmicu, odlazak na utakmicu svaku delatnost na tribin, ili u najboljem slucaju nista nisu razumelii, dok danas mislim da to ide u malo boljem smeru. Kad kazem danas mislim na poslednjih 5-10 godina.

No al calcio moderno

Postby No al calcio moderno » Thu Jan 08, 2026 5:46 pm

Upravo to, fali im to nešto, nekako su silikon i jebi ga.

ElPadrino

Postby ElPadrino » Fri Jan 09, 2026 10:48 am

Ko god se potukao makar 5 puta u životu, a ne učestvovao u navijačkim tučama, mora poštovati Ruse i njihovu hrabrost da se pobiju protiv bilo koga bilo kad. Pogotovo što oni uvijek idu na ruke, a preko puta su najčešće svakakva 'naoružanja'.

I jasno bih napravio razliku između njih i špricaroša i hemičara iz Poljske. Oni likovi ne liče na ljude uopšte. Pri tome treba računati na to, barem ovako iz raznih izvora i događaja, da je ruska scena dosta zdravija u smislu kriminala i raznih mačetanja, drukanja i čega sve ne što smo vidjeli kod Poljaka.
I stvarno tribine iz Poljske, čast izuzecima kao što je recimo Legija, nema nikakav šmek i 'štimung'. Recimo jedna izgled tribine kakav ima Zenit, CSKA i Loko (meni lično vizuelno i iz ultras ugla najsimpatičnija tribina u Rusiji) su miljama ispred Poljaka. Samo kad vidim one njihove transove, za koje i dalje ne mogu dokučiti zbog čega su mi toliko ogavni, sve ti je jasno.

Evo uzeo sam 2 nasumične slike iz teme Poljska

SUPER TORCA koja mi liči kao da se neko dijete igralo pa napravilo transparent za igračke.
Isto ovaj u produžetku što je fazon naših pijačarskih šalova sa onim

najbolji na svijetu je on
VOLIM (BILO KOJI KLUB)
ponosi se čitav grad moj

https://stadionowioprawcy.net/wp-content/uploads/2025/10/G3izwfWW8AA6R2g-1024x577.jpg

Pazi tek ove ograde, jedno pet različitih stilova, različite boje, još na to sve TRI uzvičnika na kraju jednog od transparenata ?!
https://stadionowioprawcy.net/wp-content/uploads/2025/10/Cracovia-Rakow-Czestochowa-18.10.2025Cracovia-Rakow-6.png

Onda napravim paralelu sa recimo UF dekorom u Železniku ili meni ličnom jednim od najljepših glavnih transova PLAVA UNIJA

https://scontent.fbnx1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/100728127_870712413432821_7526597541022924800_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=-T8aMVFc_B4Q7kNvwHJkUvI&_nc_oc=Adn0lTeftftjIEXxb2i_wcKWYfwtOY9OWfxWICBzMAoSBk6kVgrINwl1w-fr7I3lK3M&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fbnx1-1.fna&_nc_gid=UwGVHtaJ8mkNj6TGrsYk7w&oh=00_AfphXeVheuW-Duf65fVqeLCkrpaT2ZqFQvBt8ihC2lC_xw&oe=69883479

Image

I dalje ne znam da li sam subjektivan, ali meni su ovo dva svijeta. Mi nekako baš imamo šmek da dobro iskopiramo i ubacimo uz to još neki svoj pečat da to izgleda, makar meni, vrhunski i to na skoro svim tribinama Balkana.

I ja zaista ne vidim problem da momci treniraju MMA, pa da li je to bolje ili horda mršavih klinaca na spidu? Ovako kad vidiš Ruse i na slikama i uživo vidiš da su momčine. Kod nas to nekako i dalje nije trend, okej i popij i pogudraj se, ali mi nekako navijač, patriota i rodoljub mora ići uz trening, treniranje i taj borilački duh. Meni je najveći problem to nepojavljivanje na utakmicama i to što si ti u stanju da odeš 300 km dalje dok tvoj klub igra neku utakmicu. Utakmica tvog kluba je ustvari stvar zbog koje se i okupljaš i ona mora biti na prvom mjestu. Mada vidimo da i u okruženju imamo sve više sličnih izleta. Bitnija je akcija i poniženje nego utakmica kluba.

I prva asocijacija na Ruse, a da nije livada a ni tuča u gradu, je ovaj čuveni haos sa policijom Spartaka na gostovanju. Od zajebancije sa redarima, spašavanja čovjeka, pa do frontalnog sukoba sa murijom.

https://www.youtube.com/watch?v=0c0RN-8IbwY

Malo sam se raspisao, al praštajte. :)

Ултрас

Postby Ултрас » Fri Jan 09, 2026 1:50 pm

Sto se fizickog izgleda tice, neko da kaze za Ruse da su steroidasi nema veze s vezom,uglavnom su to suvoparni zilavi ljudi.Kad im pogledas prvi red imas bas takve imas debele i one sto su malo nagruvaniji,kod poljaka su uglavnom svi istog izgleda.To sto oni idu na ruke protiv svakog i svega na ulici je fora sto se "pobio' sto puta pa ga boli ona stvar.Oni noseve, vilice, ruke ne broje u povrede.Union je vise od navijacke ekipe,i svoje ime je proslavio na ulici,Skola je broj jedan na livadama a sacinjavaju je momci koji su teska ulica...barem bili nekad sad kakvo je stanje ne znam.I kod njih je vece merilo ko se pokazao na ulici,jer svakako imaju proverku jednom nedeljno u sumi.Zato su najjaci gde god da se pojave.Zal je sto je Cska u padu godinama i glavna ekipa im se svela na "drustvo",Spartak i Zenit drze pricu al nije kao nekada.

No al calcio moderno

Postby No al calcio moderno » Sat Jan 10, 2026 5:08 pm

Niko ne spori njihovu hrabrost i fizičku spremu, svaka njima čast za to, ali ako ti je navijanje da od toga napraviš mma koji ćeš da praktikuješ po nekim šumama i gorama, onda stvarno... Sve grupe iz Istočne Evrope stavljaju akcenat na to ispred svega ostalog vezanog za izvorni fudbalski huliganizam.
Evo današnja tuča Komo vs Bolonja koliko god nama smešno izgledala ima mi mnogo veći značaj nego neka tuča na livadi kvazi navijača čiji klubovi se nikad nisu ni sastali, ali su se sastale kvazi huliganske mma grupe.
U Komu su se susreli obični ljubitelji fudbala i navijačkog fazona, mogu koliko mogu, jebi ga, nije došlo 50 kik boxera.
Da se dogovorim sad sa nekim da idem na livadu neku da se šibam (pritom trenirao sam i sam, nije mi problem) sa nekom grupom koja kao prati neki klub sa kojim moj klub ne igra niti će igrati u dogledno vreme stvarno mi nema smisla.
Njima se te huliganske ekipe nisu pojavljivale na utakmicama, ej bre, alo bre, najbitnija stvar, primarna i oni ne dodju na utakmicu, ali odu u šumu da se nadju.

Ултрас

Postby Ултрас » Sun Jan 11, 2026 2:31 pm

Ljudi ce njima osporavati sve na ustrb sume i fizicke spreme u tome i jeste fora.Mi to gledamo kroz nasu prizmu.Oni postoje dosta ranije od tih suma,i nista se drugacije nisu razlikovali od ovdasnjih navijaca osim mozda u modi,a kakva je to moda bila kod nas 90ih?Oni su od starta dali primat ko je jaci i tako je do dan danas.Nemojmo se zavaravati tako je i kod nas.Samo to kod nas lepse izgleda i lepse zvuci.

ElPadrino

Postby ElPadrino » Mon Jan 12, 2026 10:04 am

Mislim i da je ta priča oko šume jednom već diskutovana na forumu i da ima priča da je tako kod njih još od vajkada, kad je bilo selo na selo, kraj protiv kraja itd. Ima čak i serija Slova Pacani o tim maloljetničkim bandama u Kazanju, gdje je ista priča otprilike samo nije šuma. Pretpostavljam da je šuma i došla kao odgovor na sve veću represiju i maltretiranja od strane murije.

Bilo kako bilo dao bi 1000 naših akcija za "šumu" samo ako to znači da nijedna majka nije zaplakala zbog pogibije sina navijača.

Da ne idemo dalje u priču da se uvijek jasno zna ko je jači, ko je dobio, ko je izgubio i kakav je rezultat. Pogledaj u šta su se kod nas već sad pretvorili navijači, objava Balkanskih i 600 komentara. Od ovih i onih. Užas, kao neke tetkice ili još gore politički botovi sa 100 lažnih profila, pa ko će navući na svoju stranu.

Što se tiče utakmica, da l sam subjektivan ili ne, ali meni u Rusiji fali ovakvog dekora i izgleda ograde i čitave tribine.

https://postimg.cc/gx3PvWNf

https://postimg.cc/Yj833L4R

Ili ovako nešto, šta god se mislilo o Ciganima, ali meni je ovo vrhunac ultras dekora u Evropi.

Image

Doduše, opet tu je taj Loko koji mi najviše ima ultras šmek u čitavoj Rusiji, barjaci, transovi, izgled tribine, vidi se da tu kopčaju neke stvari.

https://i.ibb.co/TDnVcVMS/IMG-20251003-100450-027.jpg

https://sun9-17.userapi.com/s/v1/if2/Ayts79l1mjja5kU-0tFW7Q40Oe5fH-SvMT4ujR0S2qJv3q7JBcRIPLz9L-ibLVseSyRc7pRxI-fNvnGa88-wLoH8.jpg?quality=95&as=32x24,48x36,72x54,108x81,160x120,240x180,360x270,480x360,540x405,640x480,720x540,1080x810,1280x960&from=bu&cs=1280x0

I ako se povuče paralela sa Poljacima, recimo ovakva ekipa

https://sun9-4.userapi.com/s/v1/if2/-QHdFhII6GZHPVSTVEUcORxs3IhNjNZAdmirJycmnZvvw7YTft5g7kQRzC2yH_3oncsHd0sDFjw9LpSD20vRYMvP.jpg?quality=95&as=32x21,48x32,72x48,108x72,160x107,240x160,360x240,480x320,540x360,640x427,720x480,1080x720,1280x853,1440x960,2560x1707&from=bu&cs=1280x0

Nema šanse da se može porediti sa onim ćelavim hemičarima što maltene ne liče na ljude.

Return to “Свет”