@ivanpfc31 sto se tice Yaroslavke i dalje su oni top ekipa ako gledamo livadu i uvek ce biti,zato sto jednostavno imaju brdo podgrupa sto u Moskvi,sto u provinciji iz kojih izvlace udarace,ali problem je sto ne postoje na ulici.Ne znam zadnji put kada su imali neku bitnu pobedu ili kada su skupili veliki sastav(kao na primer odlazak Banda Sveda u Tulu) i otisli na neko gostovanje i rekli evo nas tu smo pokusajte rivali nesto.Sada kada im je mladjarija(za koje samo mogu reci sve najbolje)izgubila zastava nisu nista pokusali na ulici sto je bas cudno.
Dobar video od Moskva hooligans(CSKA) koji postaju bitan sraf na njihovoj tribini sto se tice ultras delatnosti.
Pesma od huligana Saturna iz Ramenskojea
Saznamo sam da su BBS i Hollywood crew vratili na tribinu i uz Ultras Group guraju pricu.Zao mi je sto tu nema Trance Line koji su bili veoma aktivini sto se tice livade u svoje vreme.Trenutno bih u podmoskovlju izdvojio navijace Himkija,Saturna i Reutova ispred ostale konkurenije.
Naleteo na intersantnu sliku sa nedavnog fudbalskog turnira navijaca Saturna,u pozadini srpska zastava.