Ултрас wrote:Pa na toj relaciji,kao sto je I kod nas na sceni,primera imas more.Za Cecena vodju nisam cuo jos,al znam da ima vodja Gruzijaca i Jermena.U nekim jakim ekipama je bilo par istaknutih clanova koji su Ceceni , to je bilo ranije I ne znam dal su jos uvek aktivni.Dole na jugu isto imas Tatare,mislim da je nekad davno na starom forumu bio klip ferke izmedju Rotora I jos neke ekipe,gde je lik izvadio prangiju i upucao par ljudi jer mu je ekipa porazena,cini mi se da je taj lik bio Tatar.Ne secam se najbolje davno je bilo.Rubin Kazanj je ranije imao tribinu mesano Tatari Rusi,al oni su neka druga fela muslimana.
Ово је урадио татарин из Ростове екипе. Хвала богу имао је стартну муницију па их је само изравњао. (Сви прошли лакше повређени) Касније је лик био избачен из групе. Ростов је у то време имао доста "проблематичних" људи у екипама који су се бавили и другим стварима осим навијања.
Што се тиче тих миграната и њихових улога на трибинама. Најбоље пролазе Јермени дефинитивно. Православци су, веома су уско повезани и најбоље се и понашају од свих миграната од скора јерменска дијаспора има и свој клуб ФК Арарат (друга или трећа лига). Изгледа да су убице овог бившег Спецназа Јермени те су они ту доста најебали. Један је и ухапшен, остали запалили у Јерменију али очигледно је да неће бити проблем ФСБ да их нађе. Јермени имају веома јаку мафију у Москви, па чак и у САД али о томе ускоро на теми о бандама
Чечени су у фазону на тирбинама нит смрде нит миришу. После рата доста њих је запалило у сваки већи град у Русији. Пола чеченије се иселило из своје републике. Да би средили стање Путин је са Кадировим увео веома брзу обнову. Напумпано је пара и пара у Грозни и околне градове у чеченији. Е сада израз за чечене се у Русији мисли на све кавкаске народе. Да видите ту помешаност народа не би сте веровали. Ево вам је и мапа, а доста тих народа није у добрим односима чак и међусобно па ви замислите о каквој се пиздарији ради
Оно што чечене и остале кавкаске народе чини пожељним у групама је њихов однос према борилачким вештинама. Читав реон Кавказа је дао огроман број ММА бораца. Мислим да је и био посто о томе како се те групе Чечена, Абидагејаца, Ингушента и Алана јако слабо котирају на навијачкој сцени иако сваке године пошаљу у Русију невероватно добре ММА борце.
Задња категорија су ови из бивших својетских средњеазијских република (Казахстан, Туркменистан, Узбекистан, Таџикистан) који као наши гастербајтери који иду немачку долазе да раде у Русију. Њих фудбал нешто поприлично и не интересује, битно је да се заради добра кинта и пошаље се која пара својима. Али рецимо сем случаја Казахстана који има своју сцену (О томе на теми о бившим совјетским републикама) нико се претерано не труди да иде на текме, мислим има људи који ту живе годинама па и заволе неки клуб али они најчешће оду на породичне трибине
Raspad sistema PFC Ex Mali Batica.