Пољска
- B.Centrale
Re: Пољска
1914 wrote:Da odu sa ekipom od 100 ili 150 huligana u bilo koji grad u Evropi tesko da bi bilo koja domaca grupa izasla na kraj sa njima
Kako to mislis? Njih 150, udarna ekipa, pa samo na ruke ili livada na gostovanju, ili kako god okrenemo, bez pravila, nas fazon?
bologna centrale
Mislim na ulicu.Horde su njih 100 u vecem broju napali sa kamenjem i sipkama,pa se nisu dobro proveli,Poljaci se prilagodili nasem stilu.
- B.Centrale
Mislis da ne bi pretrpeli poraz u Beogradu? Konkretno od cigana? Da ne bi mogli da se dovoljno dobro organizuju u svom gradu i nanesu im ozbiljan poraz?
bologna centrale
Ne mislim da bi na gostovanje u BG dosli sami,nisu ni oni ludi( zbog vise grupa u BG).Znaci sa nijma u paketu bi isle bratska grupe LKS Lodz(koji su top grupa u Poljskoj),Arka,Krakovija...Drzali bi se svi uglavnom zajedno.
Космет је Србија wrote:Мислим да је овде све лепо сортирано на једном месту.
http://stadionowioprawcy.net/wybierz-ekipe/
https://curvasrb.weebly.com/10581077108 ... ory/kibice
-
Сигуран си за ЛКС на четвртом месту? Коалиција Рух - Виђев би комотно могла да се супротстави Леху који у последње време показује да није баш недодирљив.
Avanti ragazzi wrote:Сигуран си за ЛКС на четвртом месту? Коалиција Рух - Виђев би комотно могла да се супротстави Леху који у последње време показује да није баш недодирљив.
Jesam siguran.LKS Lodz je 2013 i 2014 pobedio Legiju Varsavu na livadama 20 protiv 20 i 60 protiv 60.Takodje su 2011 pobedili Widzew 80 protiv 80.U toj tuci je jedan navijac Widzewa izgubio zivot.Takodje 2016 brza pobeda LKS protiv Widzewa 25 na 35.2016 20 huligana LKS Lodz je napalo 8 huligana Widzewa i uzeli su im 4 jako bitne zastave.Jako dobra ekipa koja se ne eksponira,ali zato udara.Prosle godine su se prosetali na mma turniru gde su ucestvovali i u finalu pobedili Arku.Bas se Leh i udruzio sa LKS da ih nebi ih iznenadila kolicija WRW(Widzew-Ruh-Wisla).Tako da moze da se ocekuje show na Poljskoj sceni sto se tice top grupa ako se sretnu.
LKS sa otetim zastavam Widzewa
LKS Lodz hooligans
Lech Poznań - Pogoń Szczecin
Legia Warszawa - Śląsk Wrocław
Legia Warszawa - Śląsk Wrocław
- Bruno Sulak
Piast Gliwice - Gornik Zabrze 3.3.2018.
Lik na 4:03 bi bio dobar za americki fudbal
Lik na 4:03 bi bio dobar za americki fudbal
-
Vidi se da nije u kondiciji. A i cudi me sto je grupa ostala kod ograde, iako je bila srusena.
-
Закон, топуз.. Нема мрдања бато. Али су зато шмекери набили маске на фаце. Чисто глуматање.
Овоме америчком фуцошу свака част. Фалило му је још мало даха.
Овоме америчком фуцошу свака част. Фалило му је још мало даха.
Хостел, место народног кунта!
Sa prijateljske utakmice Gornik Zabrze-Hajduk Split(kazu bilo 1000 navijaca Hajduka kod svoje brace)-slike dve udarne zastave fan klubova Ruda Slaska i Gliwce.
Lehija Gdansk-Arka posto je Arkinim navijacima bilo zabranjeno gostovanje,navijaci Lehije su trofeje koje su oduzeli od svojih rivala i stavili ih na sex lutke i napravili im kop,skroz luda fora.
Dobio sam informacije da se u Poljskoj trenutno samostalon izdavajau tri hul grupe Leh,Ruh i LKS Lodz,ostalim grupama je represija i kriminalne aktvnosti unazdile njihove mogucnosti(pogotvo Lehiji i Widzewu)da skupe top borce u velikom broju.
Jude Gang(Cracovia)
Jude Gang(Cracovia)
-
1914 wrote:Dobio sam informacije da se u Poljskoj trenutno samostalon izdavajau tri hul grupe Leh,Ruh i LKS Lodz,ostalim grupama je represija i kriminalne aktvnosti unazdile njihove mogucnosti(pogotvo Lehiji i Widzewu)da skupe top borce u velikom broju.
Jude Gang(Cracovia)
Sto se tice Vidjeva, pre nekih 5,6 godina sam bio bas cesto u kontaktu sa njihovim navijacima. Tad su bili dosta jaci iako je LKS visestruko popularniji u Lodju. Ali 100% je istina zbog kriminala su oslabili mnogo ljudi sa kojima sam se cuo ili ih znao su bili ili su i dalje na robiji. Znam za jedan slucaj iz 2014 kad su skupili 400 ljudi da cekicaju GKS Katovice koliko se secam na autoputu i bili su provaljeni i tu je bas dosta ljudi dobilo jake kazne zbog kojekakvog oruzja.
ukizaminje wrote:1914 wrote:Dobio sam informacije da se u Poljskoj trenutno samostalon izdavajau tri hul grupe Leh,Ruh i LKS Lodz,ostalim grupama je represija i kriminalne aktvnosti unazdile njihove mogucnosti(pogotvo Lehiji i Widzewu)da skupe top borce u velikom broju.
Jude Gang(Cracovia)
Sto se tice Vidjeva, pre nekih 5,6 godina sam bio bas cesto u kontaktu sa njihovim navijacima. Tad su bili dosta jaci iako je LKS visestruko popularniji u Lodju. Ali 100% je istina zbog kriminala su oslabili mnogo ljudi sa kojima sam se cuo ili ih znao su bili ili su i dalje na robiji. Znam za jedan slucaj iz 2014 kad su skupili 400 ljudi da cekicaju GKS Katovice koliko se secam na autoputu i bili su provaljeni i tu je bas dosta ljudi dobilo jake kazne zbog kojekakvog oruzja.
Kod njih je najveci problem sto im je jedan od bivsih vodja postao saradnik sa pandurima i reakao im je za sve bitne tuce( neke su zavrsile sa smrtnim ishodima) u kojima su ucestvovali njegovi bivsi saborci.Uhapseno je 60 bitnih likova(clanova hul ekipa DHW i Young Hunters) i od tada ne mogu da se oporave.Poljska scena je jako slicana nasoj sa puno ubistava i kriminala.
Impresivno finale kupa Arka-Legija
Kod Arke su bili prisutni Lech Poznan,Krakovia,Gornik Walbrzych,Zaglebie Lubin i Polonia Bytom
Dok kod Legije aglebie Sosnowiec,Radomiak Radom,Den Haag i Olimpia Elblag
Legija
Teddy Boys(Legija)
Radomiak
Arka
Polonia Bytom i Zaglebie Lubin
Krakovia
Jude Gang(Krakovia)
Kod Arke su bili prisutni Lech Poznan,Krakovia,Gornik Walbrzych,Zaglebie Lubin i Polonia Bytom
Dok kod Legije aglebie Sosnowiec,Radomiak Radom,Den Haag i Olimpia Elblag
Legija
Teddy Boys(Legija)
Radomiak
Arka
Polonia Bytom i Zaglebie Lubin
Krakovia
Jude Gang(Krakovia)
- Bruno Sulak
Piast Żmigród – Stilon Gorzów 01.05.2018
Udarna zastava