Росси́я
Re: Росси́я
Čiji su ovi što su odvojeni?
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
- Stan_Smith
Brdja wrote:Čiji su ovi što su odvojeni?
Grobari i 2 lika iz Shady Horse, u 25om minutu su nas izbacili sa stadiona. Razlog je sto lik koji je zaduzen za komunikaciju PFC CSKA i navijaca (inace vidjeniji lik na tribini do pre par godina) nije hteo da odgovara za nas ako napravimo neki incident. Sto se tice bakljade planirana je bila na pocetku utakmice, ali posto nisu pustili ostale navijace Partizana to je bio odgovor na to.
Који гробари су ушли? Југ или исток?
- Stan_Smith
Bivsi zabranjeni izuzev mozda 3, 4 coveka.
Hvala
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
Rusi u Evropi
Loko
Zenit
Spartak
20 godina hul ekipe CWO
Mislim da je bila dobra odluka od Navijaca CSKA da budu prisutni kod svih podeljenih frakcija Grobara na stadionu,dok na primer navijaci Widzewa sluzbeno nisu bili pristuni ni najednoj tribni po naredjenu njihovih vodja sto je isto dobra odluka.
Od bitnih zastava na jugu su bile prisutne RBW, ultras ekipe Jolly i Ljudi u Crnom,hul ekipa Kurska Legion 46,dok sam na severu primetio zastave Shady Horse i Belka Front.
Loko
Zenit
Spartak
20 godina hul ekipe CWO
Mislim da je bila dobra odluka od Navijaca CSKA da budu prisutni kod svih podeljenih frakcija Grobara na stadionu,dok na primer navijaci Widzewa sluzbeno nisu bili pristuni ni najednoj tribni po naredjenu njihovih vodja sto je isto dobra odluka.
Od bitnih zastava na jugu su bile prisutne RBW, ultras ekipe Jolly i Ljudi u Crnom,hul ekipa Kurska Legion 46,dok sam na severu primetio zastave Shady Horse i Belka Front.
5 godina perspektivne Spartakove ekipe Mandarin
Generalni direktor CSKA kaze da ce navijaci Spartaka moci da prisustvuju mecu CSKA-Zvezda.
Generalni direktor CSKA kaze da ce navijaci Spartaka moci da prisustvuju mecu CSKA-Zvezda.
1914 које још групе других клубова акцијају по Европи поред Спартакових Боксера, имају ли други екипу као што су Боксери, да раде и акцијају на такав начин?
Oni su jedinstveni po pitanju toga.Klasicni udaraci koje vise interesuje sibanje nego odlazak na svoju utakmicu.
- B.Centrale
B.Centrale wrote:1914, nije leh nego ruh od pre neki dan, moja greska
To vec ima smisla.
Mozda glupo pitanje, al zapalo mi je za oko... Sta im znaci ovo ispod zastave ''geographic'' ?
Ukrajinci su pustili buvu da su Bokseri bili,al se ispostavilo da su ih Gladijatori izakcijali.
Ултрас wrote:Ukrajinci su pustili buvu da su Bokseri bili,al se ispostavilo da su ih Gladijatori izakcijali.
Napisao sam na temi Ukrajina.Jos uz njih su bili Zapad i Sindikat.
11 godina Чёртова Дюжина iz Voronjeza- Spartakove najjace ekipe iz provnicije(uz Aliens is Pitera)