Mi smo najjaci
Cinjenica je da je Firma u veoma losem stanju, zastave jesu pale, i jesu na ciganski nacin, i cigani opravdavaju nadimak ( ne samo sada, nego inace), oni nikad za takve stvari nisu ni marili. Ne pratim da li su koristili nozeve u poslednje vreme, ali mislim da nisu, sto se svega ostalog tice radice po mraku, sa ledja i sta god treba. To je kako rade i eto, iskoristili su sansu, napali su ekipu u najjslabijem izdanju i kraj. Cisto sumnjam da bilo koja druga grupa ne bi rekla daj da iskoristimo sansu i cao.
Ono sto je smesno pricati je da je Firma ugasena, jer mislim da kad ubistvo Deje nije ugasilo grupu, nece je ni ovo ugasiti. U gradu mnogo ljudi voli Vojvodinu, ali nisu u tom huliganskom fazonu. Takodje ima ljudi koji simpatisu i dva Beogradska kluba. Ono cega nema je organizovana grupa cigana iz nekog dela grada, osim sa N. Naselja ako jos uvek idu, Grobara sa Detelinare, a za Podbaru ne znam. Ima cigana sigurno koji idu na tekme a da su iz nekih delova grada, dok ima i Firmasa iz Veternika koji idu na sever Karadjordja, ali nema neke grupe.
A ono sto tvrdim za nasu scenu je to da na svakoj vecoj tribini ima gomila ljudi koji su tu samo da bi bili opasni, namrgodjeni da bi bez razmisljanja koristili utoke i nozeve i koji su tu pre svega zbog svoje koristi i svojih zadataka. To je ono sto privlaci napaljene klince i to je ono sto tera iskrene navijace.