Српска навијачка сцена - дискусија
Re: Српска навијачка сцена - дискусија
Ne pricajte gluposti i ne nagadjajte sta se desilo i zbog cega.
"Војводина је на једној страни, сви остали на другој!" Вујадин Бошков
Da li je bilo koja grupa javno podrzala studente, pozvala na protest, sta god? Za ove vece znam da cute, vise pitam za ove ostale..
shark23 wrote:Da li je bilo koja grupa javno podrzala studente, pozvala na protest, sta god? Za ove vece znam da cute, vise pitam za ove ostale..
Meraklije prekjuce
Jel bila neka parola ili? Video sam neke 3-4 slike tribine, ali nista vezano za konkretnu stvar. Da ne spamujem previse, ako neko ima nesto neka kaci.. bas bas dosta gorak ukus sto vecina grupa (posto stvarno ne znam da l je neko nesto kacio), cute o trenutnoj situaciji
-
Navijači oba Radnička!!!
A ostali, ko ih jebe u sustini, ne moraju.
Mogu u saradnji sa policijom da čuvaju parkić ako žele, a ovi znaju dobro koji, stići će ih kletva Cara Lazara.
A ostali, ko ih jebe u sustini, ne moraju.
Mogu u saradnji sa policijom da čuvaju parkić ako žele, a ovi znaju dobro koji, stići će ih kletva Cara Lazara.
shark23 wrote:Jel bila neka parola ili? Video sam neke 3-4 slike tribine, ali nista vezano za konkretnu stvar. Da ne spamujem previse, ako neko ima nesto neka kaci.. bas bas dosta gorak ukus sto vecina grupa (posto stvarno ne znam da l je neko nesto kacio), cute o trenutnoj situaciji
Bilo je skandiranje imaš na ovim društvenim mrežama i ultras balkan profilima, uglavnom skandirali su "Pumpaj,Pumpaj".
Za navijače Radničkog iz Kragujevca nisam pronašao dokaz, osim da se jedan od poznatijih bubnjara u Srbiji, a pogotovo u Kragujevcu, aktivno pojavljuje na protestima.