Српска навијачка сцена - дискусија

калашњиков

Re: Српска навијачка сцена - дискусија

Postby калашњиков » Thu Dec 19, 2024 11:36 am

E pa ajde ti se onda lepo drzi nemacke scene i ne javljaj se ovde vise posto i onako nikad pametno nista nisi imao reci, a verujem da si daleko upuceniji u nemacku scenu nego u srpsku, pa tamo pisi nesto, mozda naucimo od tebe.

rodney

Postby rodney » Thu Dec 19, 2024 12:16 pm

друг члан wrote:Procitaj pazljivo sta cu ti napisati. Nije se nadstresnica srusila krivicom politicara, vec krivicom inzenjera. Da li projektanta ili odgovornog izvodjaca i nadzora ili sve trojice u lancu to treba da se utvrdi. Ja se bavim tim poslom godinama, licenciran sam za to. Mogao sam ja ucestvovati u tom poslu kao izvodjac ili nadzor( u smislu da imam kompetencije, licencu itd... ne da sam trebao pa nisam). Kako mislis da bilo ko moze da utice na moj rad, od rukovodstva firme, ne znam kog politicara itd., ako ja treba na te radove da stavim pecat i potpis? Samim tim ja sam odgovoran i krivicno za to. Sta kao doce mi mutavi Vesic da mi objasni kako treba?

Procitao pazljivo, i slazem se apsolutno da se nadstresnica srusila krivicom inzenjera, ali je u tom rusenju poginulo 15 ljudi i dvoje je tesko povredjeno pa samim tim i ta krivicna odgovornost ima vise slojeva. Kad u racunici imamo da je u rekonstrukciju zeleznicke stanice ulozeno 65.000.000. evra i cinjenicu da od cele zeleznicke stanice samo nadstresnica nije rekonstruisana, evo ti reci kao covek iz te struke, da li tebi onda to smrdi na korupciju za koju se isto krivicno odgovara?

I na kraju kao i uvek, sve se svodi na to da li verujes ili ne verujes rahmetli Zvaliji. Ako mu verujes onda ok, drzava dala 65 milki izvodjacima,projektantima itd. oni odlucili da sve rekonstruisu osim nadstresnice, jebiga nadstresnica pala nama rade institucije sprovesce postupak i naci ko je kriv. Sa druge strane ako mu ne verujes onda znas (smatras) kako su i u ovom slucaju lagali, muljali i krali znas da nece niko zapravo da odgovara osim mozda izvodjaca i projektanta, dok ce funkcioneri nestati na par meseci i eto ih uskoro na novim funkcijama. Ja im iskreno nista ne verujem.

Mozda je bolje da mi odgovoris na nekoj drugoj temi u samo opusteno, jer ovo nema veze sa navijanjem konkretno a vidim da se povela rasprava o stvarima koje se vise ticu tribine.

rodney

Postby rodney » Thu Dec 19, 2024 12:53 pm

Zaboravio sam samo, srecan Sveti Nikola svima koji slave. Da slavite jos dugo godina u zdravlju, sreci i veselju.

Return to “Србија”