Српска навијачка сцена - дискусија
Re: Српска навијачка сцена - дискусија
Нико није протеран код нас, а још мање да су они основали фондацију.
-
casual fcv wrote:Za razliku od tih vaših braća sa Grbavice i dalje vole dvolitru i voz, a isto tako imaju šta imaju, i na tribini im niko ne zamera, da ne spominjem u kakvim su tučama sve bili u zadnjih par godina, oni su ostali navijači i banditi, a pare se dešavaju van tribine i hvala bogu ko god može nek zaradi....
A sad deo oko politike...vi Beograđani ste uveli neki svoj sistem kad rušite i dovodite vlasti, i svaki put neko od vas se opari, i sad očekujete da vam drugi budu kerići koji će da laju na svaku vašu kosku...jebe mi se i za Anu b i za predsednika i sadašnjeg i prošlog i budućeg, ko hoće van tribine nek radi šta hoće, tribina je deo života, i onoga za i onoga protiv vlasti, i neće mi neki slepac Beogradski migati kad je smena pa ćemo da budemo urbana ekipa koja prati....
A što se tiče tih proteranih, oni su vam i navukli i napravili sistem koji danas funkcioniše, pa i tu fondaciju su oni gurali i sve ostalo, pa niste sve njima dali da odnesu i ispočetka krenuli od nule, nego resurs ostao, a sad ste kao pošteni, ko ne zna šta radite prodavanje mu taj patriotizam u konzervama...
Ti si svakako bolestan covek, i nije ni cudo sto je mrznja ideoloska dovela do pojave ljudi koji mrze nas i sve sto ima veze sa nama. Nisu svi prljavi u glavi, nemoj da kreces od sebe, ima ljudi koji razmisljaju totalno drugacije ne bi verovao. Mogu da zarade a nece, mogu precicom a nece, hoce da mesto sa koga su ostane slobodarsko mesto i da uprkos svim okupacijama koje se vode na ceo navijacki pokret, mogu da kazu sta god hoce i kada god hoce. Kao sto je do sada bio uvek slucaj a i od sada ce.
Na kontu dvolitri i to, dok su navijaci nosili fajerke, sedeli u maricama a ne u klubovima, dok su se vozili autobusom a ne u blindama, dok su im izbijani zubi u rivalskim tucama, dok nisu stavljane citave grupe u sluzbu taoca tribine, dok nisu ljudi poceli da se cuju se onima sa kojima ne treba i tako zaprljali i sebe i svoje...postojala je navijacka scena Srbije. Danas se to svodi na one koji su uspeli da se otrgnu od svega ovoga, a ima ih svuda. Negde veci procenat negde manji, ima naravno mesta i gde ne da ne zele da se odupru ovome, nego jasu dok mogu i koliko mogu i do jaja im je. Ja ne zelim ni da targetiram ko je ispravan a ko nije jer je i to neka vrsta namestanja ili nije moralno, svako ce se prepoznati i ovome nema dileme.
Da ti pricas nesto o fandaciji Delije, treba da te bude sramota. Da spustis glavu i skines kapu jedino to mozes za ljude koji su posvetili maltene zivote svoje kao da rade u firmi nekoj paralaleno sa svojim zivotom. Ti ljudi imaju odlazaka na Kosovo nego ti tako mator gostovanja sa Vojvodinom. Treba da se zapitas dal je bolje da cutis i da ne radis ovo sto radis, jer ce sigurno negde ovo imati svoj epilog, makar ce neko nekoga da udari jace pesnicom nego sto je mislio kada procita ovo zlo koje ti pises. Stavi prst na celo pre nego sto pocnes da pises, ja znam da ljudi mrze, ali iskreno nisam verovao da je to u ovom stadijumu. Pocela su koskarenja, izmisljanja, diskreditovanje na najbednije nacine ljudi sto lazno sto stvarno, odprilike da se i oni normalni uvuku u mulj da izgleda da su svi isto.
Obezvredjuju se reci kakve su cinkaros, murijas, sisa, smrad, podlac, i to od strane onih koji su najvise to. Navijaci bukvalno pocinju da smetaju u ovoj postavci koja se polako pravi. I ti umesto da cenis nesto sto navijaci naprave, ti teras ljude da im kipi iz usiju kada procitaju ono sto napises a ne znas koliko si zlo napisao. I jos nesto, nije ovo uopste zanemarivo sto pise ovaj levicar, i jako smo glupi mi "desnicari" koji se svadjamo ko je veci, dok ovaj polako podkopava sve i hoce da dokaze mnogo opasne stvari. Ja nisam postavio pravo pitanje jer ne pratim levicare da ne kazem antifu, medjutim covek do tancina zna sta da izvadi koji klip itd. Da je Ratko Mladic bio komunista ili partizan, ne bi mu svaki grafit u Beogradu bio unisten od strane upravo ovih, takodje i u Novom Sadu.
Na protestima sam poprilicno siguran da ucestvuju ali onako pederski skriveno, polako hoce da se infiltriraju medju ljude pa samim tim i medju navijace koji su svi do jednih "desnicari", normalnim jezikom patriotie, rodoljubi, nacionalisti. Tako da treba obratiti paznju na doticnog isto jer perfidno seje podjednako zlo kao kada ti kazes da je Delijama ne znam ko osnovao fondaciju i pricas o jako zajebanim temama. Ja bi te zamolio da ukocis sa tim tvojim filmom jer nema bas svako zeludac za njega.
- casual fcv
Kao što sam napisao, da ste gurali BSK, da ste se otimali od režima, navijali za svoje, pa i bez trofeja, došlo bi vreme kad bi bilo ponosni na sebe, više bi vam vredela jedna titula sa BSK-om Beograđani nego 100 sa petokrakama i bakljama, ili bar danas kad više nema komunizma da promenite tu petokraku, ne bi ni bilo potrebe da se objašnjavate, od početka do 80-tih ste imali u svojim redovima ko zna koliko antifašista, nemojte da vas ovaj jedan nervira...
Al vama su u Beogradu titule i politika u krvi, i stalno vas ljudi prate i gde to ide, sve smo manji, a ovde pričate kroz grupe ko je kakav, razmislite zašto je Matica Srpska u Novom Sadu, zašto joj je i mesto u Srpskoj Atini, a ne u toj vašoj džungli, ne znate gde bijete, što niste pričali protiv Vučića kad vam je klub iščupao iz govana u koja ste ga sa Lukićem uvalili, već sad kad je liga šampiona, titule i milioni ovde se o poštenju poteglo, samo neka nas bog sačuva od ciganskih istina i grobarskog poštenja...
Al vama su u Beogradu titule i politika u krvi, i stalno vas ljudi prate i gde to ide, sve smo manji, a ovde pričate kroz grupe ko je kakav, razmislite zašto je Matica Srpska u Novom Sadu, zašto joj je i mesto u Srpskoj Atini, a ne u toj vašoj džungli, ne znate gde bijete, što niste pričali protiv Vučića kad vam je klub iščupao iz govana u koja ste ga sa Lukićem uvalili, već sad kad je liga šampiona, titule i milioni ovde se o poštenju poteglo, samo neka nas bog sačuva od ciganskih istina i grobarskog poštenja...
У НОВОСАДСКИМ ОЧИМА ТВОЈА ПЛАВА ЗВЕЗДА С'ЈА!
Ти баш лупеташ глупости, заслепљен си нереалном мржњом. Ми увалили клуб у говна? Ми, Делије Север? Шта причаш ти, сабери се. Од свих гована у којима смо били, Лукић је најмање гована додао, али није то сад ни битно. Свакако да ми, као навијачка група, нисмо сигурно клуб увалили у говна. Ми смо против Вучића певали 2014, па нам људи замерају што сад не певамо, ти си први који каже супротно.
Кад би ви бар 30 посто себе дали да промовишете ваш клуб, уместо да једете говна о нашем, много боље би вам било. Пусти ти мој клуб, мој грб, ако мени не смета, што теби смета. Ти ћеш сад рећи да сам ја предак комуниста ако ми не смета петокрака, и опет одосмо у доказивање мог/нашег националног идентитета.
Кад би ви бар 30 посто себе дали да промовишете ваш клуб, уместо да једете говна о нашем, много боље би вам било. Пусти ти мој клуб, мој грб, ако мени не смета, што теби смета. Ти ћеш сад рећи да сам ја предак комуниста ако ми не смета петокрака, и опет одосмо у доказивање мог/нашег националног идентитета.
-
casual fcv wrote:Kao što sam napisao, da ste gurali BSK, da ste se otimali od režima, navijali za svoje, pa i bez trofeja, došlo bi vreme kad bi bilo ponosni na sebe, više bi vam vredela jedna titula sa BSK-om Beograđani nego 100 sa petokrakama i bakljama, ili bar danas kad više nema komunizma da promenite tu petokraku, ne bi ni bilo potrebe da se objašnjavate, od početka do 80-tih ste imali u svojim redovima ko zna koliko antifašista, nemojte da vas ovaj jedan nervira...
Kad da se otima 1945? Ubijali ljude redom ko im se ne svidi samo. Ko da otima? Zato ti svi stariji i kazu da je bas zato navijanje za Zvezdu bilo nesto sto su komunisti zvali reakcijom. Nisi smeo da zucnes a ne nesto da preotimas aj nemoj da se zajebavamo ovde danima pisemo i ti izjavis ovo. Ljudi koji su poceli da navijaju za Zvezdu su bili orijentisani malo drugacije od ostatka omladine.
Evo ti ga Petar Bozovic, Dragan Nikolic, Ljuba Tadic, Matija Beckovic itd, ljudi sasvim pribrani, gospoda, koja su odrasla ovde i bili direktni ili neposredni ucesnici svega toga. Nije se to ogledalo tada a ni kasnije u tome da su svi nosili sajkace i bajonete u ustima kada su dolazili na stadion ali svakako su svi drugi gledali na publiku koja dolazi da gleda Zvezdu, pogotovu onu njenju zagrizeniju, kao reakcionare.
- casual fcv
Kakva mržnja, šta lupetaš ti stalno, kenjaš o politici, poštenju i etiketiraš ovde ljude, kao ti znaš šta je pravi navijački put, ti ćeš da nas prosvetliš ko je mrzitelj, ko je ispravan, kako treba, voliš sve gradove, samo nek dođu ljudi sa svih strana na tvoju tribinu, ti ćeš ih sa cvećem čekati, nema veze što živiš pored stadina slobode, zvezda se voli iz daleka, ne zbog titula nego što je sjajna, ona je prava Srpska, ko hipici neki..
svaka čast onom Belgiji što je rekao neće meni tu neki iz pičke matrine tu nešto da priča, kamo sreće da ovde pišu takvi, a ne seka perse Beogradske sa digitronom, ne dao bog da izgube tuču, to su akcije ko na filmu, ovde pričaš o nekim fajerkama i dvolitrama, a u akciju maskiran u svadbu na Đurđevdan, ili maskiran u skupljača glasova SNS, strašno koji ultrasi...
svaka čast onom Belgiji što je rekao neće meni tu neki iz pičke matrine tu nešto da priča, kamo sreće da ovde pišu takvi, a ne seka perse Beogradske sa digitronom, ne dao bog da izgube tuču, to su akcije ko na filmu, ovde pričaš o nekim fajerkama i dvolitrama, a u akciju maskiran u svadbu na Đurđevdan, ili maskiran u skupljača glasova SNS, strašno koji ultrasi...
Какве бре Београдске сека персе, кад год сте видели на улици Београдске сека персе били сте бржи од Болта. Колико је дугачак мост слободе? Од вас да изгубимо тучу? Па то нећеш видети за 3 живота, у било којим околностима. Какве бре ти приче о дигитрону причаш, покупио те глупости по балканским навијачима, па се правиш паметан. За вас су нам до сад били довољни прсти на рукама, никакви дигитрони. Радо би и ти организовао акције да можеш, али ти не можеш да организујеш да одеш без пратње ни до Београда, а камоли до Ниша.
У 5 постова просуо си исто толико глупост и лажи о нама, од тога да ништа за српсво нисмо урадили, а да нисмо имали користи, преко тога да смо протерали некога са трибине, да је тај неко основао нашу фондацију, до тога да смо се ми на свему што смо икад радили наплатили. И за крај да смо ми довели клуб до гована. Е о тој мржњи причам
А те дволитарке си ти споменуо, па ти је човек одговорио на то
У 5 постова просуо си исто толико глупост и лажи о нама, од тога да ништа за српсво нисмо урадили, а да нисмо имали користи, преко тога да смо протерали некога са трибине, да је тај неко основао нашу фондацију, до тога да смо се ми на свему што смо икад радили наплатили. И за крај да смо ми довели клуб до гована. Е о тој мржњи причам
-
casual fcv wrote:Kakva mržnja, šta lupetaš ti stalno, kenjaš o politici, poštenju i etiketiraš ovde ljude, kao ti znaš šta je pravi navijački put, ti ćeš da nas prosvetliš ko je mrzitelj, ko je ispravan, kako treba, voliš sve gradove, samo nek dođu ljudi sa svih strana na tvoju tribinu, ti ćeš ih sa cvećem čekati, nema veze što živiš pored stadina slobode, zvezda se voli iz daleka, ne zbog titula nego što je sjajna, ona je prava Srpska, ko hipici neki..
Mrzis i to onako izistinski, iz usiju ti izbija. Ja ne znam ni jednu navijacku grupu iz drugog grada a da se srela sa nama da smo nesto uradili kako ne treba. Ukljucujuci i tvoju. Spasavali smo vam na mostu bracu sto ste ih ostavili, bukvalno niko nije dao da se diraju. Pitajte bracu kako su se poneli ljudi na reprezentaciji kada im nisu dali da unesu Srpske zastave na Marakanu.
Evo opet pominjem neke Meraklije imale su susret, pa ti nesretni Grobari sto izmisljaju ne znam sta bezali su ispred svog stadiona od troduplo manje ljudi, ispred Pionira od podmladka, pa neki Kragujevcani usli im ljudi na tribinu prebili uzeli glavni transparent, pre toga na nekom basketu im upali na trg zborno mesto razjurili ih sa sve zandarima...ja ne znam sta ti hoces vise gde je tu proracun samo mi kazi?
Na vecinu ovih stvari su ljudi isli na padanje, na dosta stvari je i palo ljudi, ali nece sigurno niko da kuka ovde za bilo sta. Kakvi su to proracuni samo me interesuje, mozda mislis za Atinu? Ili Pariz? Ili London? Zagreb? Tu je vec moralo da se dodje kako se doslo i da budes proracunat, ali da bi se ponudio i da bi uspeo nesto sto 90% navijacke scene Evrope nije.
Dakle, niko iz drugih gradova nema mrznju da mi gajimo prema njemu, cisto navijacki, cak nam je ekstra kada odes u Kragujevac digne se ceo grad, osetis da je tvrdo, odlicno gostovanje moze po vise puta da se pobijes u gradu, prgavi su hoce. Kod vas to ne postoji i nikada necete imati to, ali nismo vam mi krivi za to.
To sto ces ti da izlupetas da je neko bio maskiran u ne znam sta, znaju oni koji su bili preko puta kako je i sta bilo. Niko ti nece sigurno crtati stvari, ali vidim da znas sta se desilo od Subotice do Djevdjelije, i to bolje od nas. Nema sta, ti si pravi ultras i pokretac i tebe treba ljudi da slusaju daleko ce da doguraju. Vi ste pravi ultrasi sto na pisanje ne idete bez murije, kao i 90% navijacke scene, a mi smo eto SNS mangupi koji biju redom sto ovde sto po Evropi, ne znam samo kako nam to pomaze po Evropi, pojavljujemo se svuda kako treba i kad treba, ajde ovde mozete da lazete sami sebe, ali kad odes preko nema tih prica poganih.
Ja i dalje tebe ne mrzim, samo mi dize pritisak tvoja mrznja kojom svasta izgovaras a neke teme su mnogo osetljive. Pricaj sta hoces ali nemoj stvari kakve su fondacija da stavjljas u usta, tu se bas vidi da si preopterecen nama i da ne biras bukvalno sta ces da kazes.
Onaj magarac je ovakvom coveku nasao da kopa intervjue kada pise kako se osecao sa 16 godina. a ko je sta znao sa 15-16 godina? Evo ga kao formiran covek, kao neko ko je prosao mnogo, sta ima da kaze. I nemoj da se izvrcu ovakvi ljudi i da neko nesto prica o njima.
Last edited by Sevastopole on Fri Jul 17, 2020 2:02 am, edited 1 time in total.
Синдикат wrote:Какве бре Београдске сека персе, кад год сте видели на улици Београдске сека персе били сте бржи од Болта. Колико је дугачак мост слободе? Од вас да изгубимо тучу? Па то нећеш видети за 3 живота, у било којим околностима. Какве бре ти приче о дигитрону причаш, покупио те глупости по балканским навијачима, па се правиш паметан. За вас су нам до сад били довољни прсти на рукама, никакви дигитрони. Радо би и ти организовао акције да можеш, али ти не можеш да организујеш да одеш без пратње ни до Београда, а камоли до Ниша.
A što je to mržnja, i kako vi dolazite do definicije da neko nekog mrzi?
A da ste Beogradske seka perse, to i te kako jeste... Vazda je poznato bilo da su Novosađani i na Jugu i na Severu bili jedni od udarnih igala tribine, u nekim periodima i najjače podgrupe, pisali su ranije o tome i vaši ovde, tako da nemoj da se upuštamo u takve stvari.
To koliko je dugačak most slobode je savršen dokaz svega onoga, bez motke i stotke nigde, ali ne čak ni stotke, onde je jedno 100 automobila bilo... Napali ste jednu podgrupu, čak ni podgrupu nego momke iz kraja, Kameničane, dobio čovek kome je dete tu bilo batine, ovog drugog uboli u nogu, ove ostale viteški razvlačili po putu i naravno snimali kako vas 150 tuče 20 ljudi... Lep si primer dao.
Ne može ni jedna grupa da se meri sa vama, to je uzalud, pošto vas ima po celoj državi a i okolo, dok nas ima samo u jednom gradu, ne računajući ono nešto entuzijazista i zaljubljenika u KLUB u Sremu i Banatu. Dok su stvari bile koliko toliko normalne u gradu, mimo onog vašeg lažnog primirja, videli smo ko je gde, i kako su se stvari završavale kad se sretnemo sa vašima.
Videli smo i kolike komplekse imaju vaši pošto smo imali na desetine ubodenih, osakaćenih satarama i sekirama, i upucanih. Videli smo posle i kolike komplekse smo nabili tim vašima odavde i okoline grada, da su dva meseca spremali logistiku i organizovali sve kako bi veliki Srbi pokupili manjim Srbima srpske zastave dok je trebalo da se ide u najkontraverzniji grad u Srbiji što se tiče vere i nacionalnosti.
Videli smo i kolike komplekse imaju isti ti kad su zastave iznosili nekoliko puta, pesmu smislili, tripovali ugašenu Firmu itd. A očigledno je da smo i vama ostalima van NS veliki trn u oku, hteli to priznati ili ne, ta VAŠA mržnja prema nama se i te kako oseti.
"Војводина је на једној страни, сви остали на другој!" Вујадин Бошков
-
Druze jesi bio na mostu?
-
1958 wrote:Sve je to super, al dzabe sve kad se zna za koga je rezervisano prvo mesto.
Занимљиво је да сте сви ово прескочили, ја не знам како је могуће да навијач клуба који годинама на јако "чудне" начине опстаје у лиги има образа да напише ово?
Мрзи ме да извлачим статистику за претходне сезоне, али да вас подсетим да сте ове године опстали са 0.5 бодова по мечу и НИ ЈЕДНОМ ЈЕДИНОМ победом као гост.
Како вас бре није срамота да причате било шта?
Вама није занимљив фудбал, па није јер је требало одавно да будете у нижем рангу то вам је мера.
Alal vera legendo, zbog ovoga si se registrovao.
Kad vec volis statistiku, nije godinama vec zadnjih par sezona, a ako poznajes elementarne stvari u fudbalu dve sezone se prostiru kroz jednu godinu. Javor, izbacili ofku, izbacili zemun itd zanimljivih tekmi je bilo, u plej autu igramo kao Barselona sta da ti kazem. I da, ove sezone bi verovatno ispali da nije bilo sranja sa koronom.
A i da ispadnemo kakav je to problem? Navijao sam ja za klub koji volim i u drugoj ligi, navijacu i u beogradskoj zoni ako treba. Tu smo gde smo, ja nisam izabrao svoj klub zato sto je najjaci, najbolji, najsrpskiji, sa najvise titula, najsjajnijom petokrakom, vec zato sto mi je bio simpatican i drugaciji od drugih. Da sam cobanin neki sigurno bi se opredelio za nekog iz cuvenog dua i dicio se sa titulama koje mi je sredio tole/kokeza/terza/djura (da ne zalazim u komunjarsku proslost) na partijskim sastancima.
Tvoj usrani klub je pred potopom ako se ne osvoji prvo mesto, ja tih briga nemam. Naravno da je rezervisano i to kroz razne muljacine jer ocigledno sposobni niste da igrate regularan fudbal i pored toga sto vam jedan igrac zaradjuje godisnje vise nego ceo moj tim zajedno. Na kojem ste mestu u evropi po sutiranju penala? Prvi. Ta statistika postoji, a ti vec kad volis izvuci koliko je tih penala bilo regularno. Da ne duzim, samo se ti raduj partijskim titulama, nek ti je sa srecom.
Kad vec volis statistiku, nije godinama vec zadnjih par sezona, a ako poznajes elementarne stvari u fudbalu dve sezone se prostiru kroz jednu godinu. Javor, izbacili ofku, izbacili zemun itd zanimljivih tekmi je bilo, u plej autu igramo kao Barselona sta da ti kazem. I da, ove sezone bi verovatno ispali da nije bilo sranja sa koronom.
A i da ispadnemo kakav je to problem? Navijao sam ja za klub koji volim i u drugoj ligi, navijacu i u beogradskoj zoni ako treba. Tu smo gde smo, ja nisam izabrao svoj klub zato sto je najjaci, najbolji, najsrpskiji, sa najvise titula, najsjajnijom petokrakom, vec zato sto mi je bio simpatican i drugaciji od drugih. Da sam cobanin neki sigurno bi se opredelio za nekog iz cuvenog dua i dicio se sa titulama koje mi je sredio tole/kokeza/terza/djura (da ne zalazim u komunjarsku proslost) na partijskim sastancima.
Tvoj usrani klub je pred potopom ako se ne osvoji prvo mesto, ja tih briga nemam. Naravno da je rezervisano i to kroz razne muljacine jer ocigledno sposobni niste da igrate regularan fudbal i pored toga sto vam jedan igrac zaradjuje godisnje vise nego ceo moj tim zajedno. Na kojem ste mestu u evropi po sutiranju penala? Prvi. Ta statistika postoji, a ti vec kad volis izvuci koliko je tih penala bilo regularno. Da ne duzim, samo se ti raduj partijskim titulama, nek ti je sa srecom.
Често одем до на село
- casual fcv
Imate grad od skoro dva miliona, a tribine puste ako ne dođu oni sa strane, i malo vam je, dajte da ispada iz televizora, samo da se čipuju deca da su im dva kluba u glavi, ne moraju svoje klubove da vole, da bi postali svesni lokalnih klubova moraju itekako da upale mozak da shvate koliko je važno biti okrenut lokalu i ujedinjenjen sa ljudima iz svog grada...nema tu neke logike, isto je i u životu, ne dozvoljavate ljudima da misle, a vi u Beogradu ne mislite dobro, uhvatili ste taj kurs manipulacije i čim se neko pobuni taj je separatista odmah etiket, alo budale ne znate, ima ovde i drugih, pametnijih, sposobnijih, nije svako ko je protiv vas mrzitelj, ne etiketirajte, izjebali su nas zbog vaše umišljenosti svi, odoše nam teritorije uzima svako po malo, a i ono što je uvek bilo naše ode, a vi šutirate kordone i gađate skupštinu, a i taj što nas vodi je vaš produkt, nije ni čudo kako se ponaša, čipovani ste na istom mestu...i konstantno uvlačite navijače u politiku, i svaka generacija vam krene ispravno i na kraju naplata i smena, i onda novi krug priče o poštenju....
I o proteranima ja i nisam pričao, svakako ih više poštujem od vas, daleko su veći mangupi bili u svoje vreme, to što su ušli u poslove je njihova stvar, oni su se nosili sa grobarima 90-tih iako su imali mnogo slabije pojedince, to što ste danas na nekom glasu se zahvalite njima, a ne konzorcijumu mozgova što fizičko radili nisu...
I o proteranima ja i nisam pričao, svakako ih više poštujem od vas, daleko su veći mangupi bili u svoje vreme, to što su ušli u poslove je njihova stvar, oni su se nosili sa grobarima 90-tih iako su imali mnogo slabije pojedince, to što ste danas na nekom glasu se zahvalite njima, a ne konzorcijumu mozgova što fizičko radili nisu...
У једној реченици напишеш да су се уталили и ушли у политику, а у следећој их више поштујеш него садашњу потпуно исправну генерацију?
Врати шта си писао, писао си о неким протераним који су нам направили трибину. Они су се носили са гробарима, ми их разносимо. Мада, мора се признати, гробари задњих година нису ни близу гробара тада, што се тиче улице. У ствари, уопште не може да се пореди улица тада и улица данас.
Али ова данас генерација има укупно 2 пораза од гробара, Визуру и Браун. И то не због јачине гробара, него због наших грешака. А између осталог, у данашњој екипи имаш и људе који су били екипа од средине деведесетих. Туче какве смо ми имали са Забрањенима, Таурунумима, па и Ђаволима у Крагујевцу ти можеш само да сањаш. О обе Атине и Истанбулу тек да не причамо. Вероватно смо и Загреб и Париз рачунали на дигитрон.
Опет кажем, не можеш до Београда без пратње да дођеш, немате покушај туче ван НС. На основу чега ти процењујеш ко је колики мангуп?
Врати шта си писао, писао си о неким протераним који су нам направили трибину. Они су се носили са гробарима, ми их разносимо. Мада, мора се признати, гробари задњих година нису ни близу гробара тада, што се тиче улице. У ствари, уопште не може да се пореди улица тада и улица данас.
Али ова данас генерација има укупно 2 пораза од гробара, Визуру и Браун. И то не због јачине гробара, него због наших грешака. А између осталог, у данашњој екипи имаш и људе који су били екипа од средине деведесетих. Туче какве смо ми имали са Забрањенима, Таурунумима, па и Ђаволима у Крагујевцу ти можеш само да сањаш. О обе Атине и Истанбулу тек да не причамо. Вероватно смо и Загреб и Париз рачунали на дигитрон.
Опет кажем, не можеш до Београда без пратње да дођеш, немате покушај туче ван НС. На основу чега ти процењујеш ко је колики мангуп?
-
Valjda po fizickom izgledu, broju tetovaza po telu, po tome dal nekog interesuje da izlazi po nocnim klubovima ili ne. Jebem li ga to je valjda neki njihov utisak kad nas gledaju sa strane. Samo i u to vreme kad su oni bili stvarno najjaci, vas je tukla ekipa koja je mladja od njih, i to sa ukupno 10 ljudi, dok je sa druge strane bila cela tribina vasa.
Eto, to su ti sto fiskulturu nisu radili i njihovi naslednici danas koji su odgajani da budu navijaci bas kao tih 10 sto ste uzivo mogli da vidite.
Ukratko, lepota navijackog zivota...
https://www.youtube.com/watch?v=etQh9VVc3j4
https://www.youtube.com/watch?v=F26NrbNOD7g
https://www.youtube.com/watch?v=NV9S9t2suKs
https://www.youtube.com/watch?v=G2dW0yzhfEI
https://www.youtube.com/watch?v=oXWh2Ti9P1w
https://www.youtube.com/watch?v=SOrWxISg7Jg
https://www.youtube.com/watch?v=hTlEQinISYI
https://www.youtube.com/watch?v=VlmFDgz05U0
https://www.youtube.com/watch?v=K64l_1Fh3Ws
https://www.youtube.com/watch?v=D4iS-P3RXy4
https://www.youtube.com/watch?v=f8p159apo3M
https://www.youtube.com/watch?v=ssJbeKPf0WY
https://www.youtube.com/watch?v=cGp6sLdTBg0
Evo ih ovi sto ne rade fizicko...
https://www.youtube.com/watch?v=G-BTEoypOZE
Eto, to su ti sto fiskulturu nisu radili i njihovi naslednici danas koji su odgajani da budu navijaci bas kao tih 10 sto ste uzivo mogli da vidite.
Ukratko, lepota navijackog zivota...
https://www.youtube.com/watch?v=etQh9VVc3j4
https://www.youtube.com/watch?v=F26NrbNOD7g
https://www.youtube.com/watch?v=NV9S9t2suKs
https://www.youtube.com/watch?v=G2dW0yzhfEI
https://www.youtube.com/watch?v=oXWh2Ti9P1w
https://www.youtube.com/watch?v=SOrWxISg7Jg
https://www.youtube.com/watch?v=hTlEQinISYI
https://www.youtube.com/watch?v=VlmFDgz05U0
https://www.youtube.com/watch?v=K64l_1Fh3Ws
https://www.youtube.com/watch?v=D4iS-P3RXy4
https://www.youtube.com/watch?v=f8p159apo3M
https://www.youtube.com/watch?v=ssJbeKPf0WY
https://www.youtube.com/watch?v=cGp6sLdTBg0
Evo ih ovi sto ne rade fizicko...
https://www.youtube.com/watch?v=G-BTEoypOZE
Mala digresija, ako neko od cigana moze da kaze ko je na ovom snimku prisutan. Marko, Gaga, pa dva lika u sredini za koja pitam, Šavija na kraju(sa leva na desno) moze i na pm. Inace taj prekinuti derbi nikada nije do kraja resena "misterija" ko zasto i kako? Ili barem meni je ne poznato, pa možda ako nekoga ne mrzi da baci par stvari o tome jer sigurno da u tom periodu je sukob bio na nekom najvisem nivou, jer koliko se secam Aca Radovic je ubijen mozda svega godinu dana pre tog prekinutog derbija a derbi se igrao 2 nedelje posle 5.oktobra. Cudna i smutna vremena zato i pitam.
-
Ilke i Sicko. Sicko. Inace Sicko je tesko ranjen u Tenju 91. godine. Ovo ostalo, sve se tu manje vise zna i meni bar nije interesantno da o tome pricam.
Hvala na odgovoru svakako
Синдикат wrote:У једној реченици напишеш да су се уталили и ушли у политику, а у следећој их више поштујеш него садашњу потпуно исправну генерацију?
Šta ti čoveče pišeš, u kakvu si im internetsku mašinu upao, nerealno je.
- casual fcv
Jedini sukob na ruke koji pamtim iz tog perioda je onaj pred basket tamo kod severa gde je kokičar, i ne sećam se da ste se proslavili, ko nije bio patosiran pobegao je, tad su vam ti stariji spasili obraz kad su došli od epicentra, a bilo vas je duplo više, što je napisao onaj veliki Miloš iz heroja na ovom forumu tad, držali ste se koliko ste mogli...te ultra klipove o trošku države kači na RTS ili pink, možda se neko oduševi