Репрезентација Србије
Re: Репрезентација Србије
фалили су мегафон и бубањ вечерас као и увек што фале, са тим би вечерас било много боље мада је било скроз ок навијање с тим да је противник смешан, киша и мало људи на стадиону
-
Србија - Молдавија
-
Ако има неко да живи у Бечу , или из организације "бели орлови" нек ми се јави путем приватне поруке
Космет је Србија !
Јел има интересовања за Беч?
- Bruno Sulak
Jason Fly wrote:Јел има интересовања за Беч?
Ima naravno. Masa ljudi iz Austrije pokupovala karte, ja gledam kako znam i umem da dodjem do karte a za prevoz je lako.
-
Evo ovako,...
Karte se mogu kupiti ovde -> http://www.oeticket.com/oesterreich-ser ... =erdetaila
Austrijanci su cak oba sektora iza gola rezervisali za nas,... Sektor F i Sektor A.
Dodnji redovi (1. Rang) su skoro svi otisli...
Karte se mogu kupiti ovde -> http://www.oeticket.com/oesterreich-ser ... =erdetaila
Austrijanci su cak oba sektora iza gola rezervisali za nas,... Sektor F i Sektor A.
Dodnji redovi (1. Rang) su skoro svi otisli...
Јел има нешто организовано за превоз и карте?
Identično pitanje od mene, ima li nekoga u Beču da se kombinujemo za bilo šta, već sam krenuo da cimam lovu, ovo se ne propušta tako da bih bio zahvalan svakome ko se oglasi u bilo kom pogledu za bilo kakav vid dogovora itd, pišite ovde, može i na pp.
-
sa nase strane nema nista organizovano,... dosta je to popustilo zadnjih godina jer je na gastose zadnjih godina dosta uticao neuspeh reprezentacije.
licno se nadam sto vecem broju navijaca iz Srbije pa koliko toliko da se spreci cirkus indijanaca u nasim sektorima
ne verujem da ce stadion biti pun (nasi sektori hoce) zato sto su austrijanci izgubili sve sanse u ovoj grupi pa samim tim je sve jasno...
@swallow
ne znam brate jedino da vidis neku redovnu liniju iz srbije, ima dosta autobusa koji voze cak i 2 puta dnevno, ako vec nema niko nigde u blizini da te povede...
licno se nadam sto vecem broju navijaca iz Srbije pa koliko toliko da se spreci cirkus indijanaca u nasim sektorima
ne verujem da ce stadion biti pun (nasi sektori hoce) zato sto su austrijanci izgubili sve sanse u ovoj grupi pa samim tim je sve jasno...
@swallow
ne znam brate jedino da vidis neku redovnu liniju iz srbije, ima dosta autobusa koji voze cak i 2 puta dnevno, ako vec nema niko nigde u blizini da te povede...
Како поручити карте? Хоће ли можда неко из Србије организовати превоз?
-
Sta je sa Zemuncima?
Ovde nas već ima sasvim dovoljno da organizujemo neku priču, a verujem da niko nije planirao da ide solo, svako ima po par ljudi sa kojim bi inače išao gore, tako da može da se razgovara i na tu temu.
Чачак wrote:Како поручити карте?
-
Па окачио је линк бели орлови где могу да се поруче карте
Космет је Србија !
-
ja imam coveka iz srbije (u blizini sapca) koji ima svoj bus.
trebalo bi makar jedno 25 osoba a cena je oko 40-50e (povratna karta).
- Новосадиста
Beli-Orlovi wrote:ja imam coveka iz srbije (u blizini sapca) koji ima svoj bus.
Да није можда Лукић превозник?
стадион-место народног бунта!
-
nije, Pilja se zove vozac, ako treba broj ti javi...
-
карте за наша 2 сектора су све распродате јуче , не знам сада да ли је ово преко нета пун капацитет или су оставили нешто за слободну продају ? Нас доста би кренуло , па ако неко има инфо да ли ће бити и на стадиону продаја карата , не даје ми се јебених 50е за карту !
Космет је Србија !
-
Beli-Orlovi wrote:nije, Pilja se zove vozac, ako treba broj ti javi...
Meni ce trebati broj sledece godine.
To nije komplikovano oranizovati, zakupi se bus, nadje smestaj I karte, iskesira I skupe se ljudi I pare unapred I zurka
Maczva Szabac