Српска навијачка сцена - дискусија

Sevastopole

Re: Српска навијачка сцена - дискусија

Postby Sevastopole » Tue Oct 09, 2018 12:40 pm

casual fcv wrote:Zemunce ulizice treba da je sramota, a pogotovo zbog brace Djavola kojim su otete zastave, sto prave od cigana nekakve postenjacinje... oni idu biju se na ruke, a iza sebe imaju nedela koliko hoces, lako je kada naneses teske udarce da kasnije trazis ruke i postenje. Kada se naplate svi dugovi tek onda se moze pricati o postenju i kodeksima.

A najsmesnija stvar od svega je zemunsko paljenje 4-5 ciganskih obelezja, aj razumem da zive negde u pm pa da mogu tesko da dodju do njih, al druze iz predgradja si beograda...

Bojim se da ne ostaris cekajuci da vratis svoje dugove, a i da ti ne stigne na dug i kamata jos pride sa tim tvojim nakaradnim razmisljanjem. Nedela su zapoceta na vec nekoj stranici iza pomenuti nacin, i sve ostalo je proizvod toga.

Da su neke grupe dolazile da kukaju ovde posle svakog zlodela koje je nacinjeno nad njima, ne bi te bilo sad da pricas ovako kako pricas. Ali nisu. Cutali su i trpeli i svima je bilo lepo izgleda, ili sad od jednom niste upuceni.

Zlu krv bacas i prosipas, ne dozvoljavas da se nesto normalno razvije, treba da te bude sramota. Nemate zastave vec dve godine, kurcem niste mrdnuli niti cete, a hoces da kocis pricu i pozivas se na neke naplate.

Kome ces ti sta da naplatis samo da mi je znati? Ili uradi nesto da se ceo ovaj pakao u kome se nalazimo svi promeni na bolje, ili cuti i nemoj da stvaras jos vecu zlu krv. Ili otmi na navijacki nacin zastavu kao sto je i tebi oteta. A ne da pricas ovde u prazno i nipodastavas najispravnije moguce stvari.

Sevastopole

Postby Sevastopole » Tue Oct 09, 2018 12:49 pm

casual fcv wrote:Zasto cigani nisu lehovim navijacima stali na ruke da se biju nego su im izleteli sa motkama i najurili ih

Zato sto ih je bolelo kurac da se biju sa degenima na ruke. Ali im je i receno sta da ocekuju tako da je i to fer ako cemo vec da se prisecamo stvari iz proslosti. Ako bi ikada zazivela ova prica ovde, pa kad bi proslo mozda par godina, onda mozda da se razmislja o tim steroidzijama koji na stadion idu samo da bi mogli da se kazu da su navijaci i da imaju izgovor zasto se biju pod okriljem navijackog sveta, a ne nekog moto bandi sveta ili neceg treceg.

partenopeo

Postby partenopeo » Tue Oct 09, 2018 12:50 pm

Strane i strane o fer tuci tb i cigana.Ima ovde forsa pa ako moze neko da pojasni, lepo je to sto se postuju navijacki kodeksi, ali otkud kod vas zastava koju je oduzela policija?
Last edited by partenopeo on Tue Oct 09, 2018 12:55 pm, edited 1 time in total.

Врховна команда

Postby Врховна команда » Tue Oct 09, 2018 12:50 pm

casual fcv wrote:Zemunce ulizice treba da je sramota, a pogotovo zbog brace Djavola kojim su otete zastave, sto prave od cigana nekakve postenjacinje... oni idu biju se na ruke, a iza sebe imaju nedela koliko hoces, lako je kada naneses teske udarce da kasnije trazis ruke i postenje. Kada se naplate svi dugovi tek onda se moze pricati o postenju i kodeksima.

A najsmesnija stvar od svega je zemunsko paljenje 4-5 ciganskih obelezja, aj razumem da zive negde u pm pa da mogu tesko da dodju do njih, al druze iz predgradja si beograda...

casual fcv wrote:
SAO_Zeljin wrote:Smesno ti je kad zemunci pale obelezja a kad to vi radite onda ti nije smesno? Ovo ostalo sto si pisao ne vredi ni komentarisati

Smesno mi je sto pale 5 komada, a zive u predgradju Beograda, ako mi u Novom Sadu mozemo skupiti 70 i nesto komada koliko bi onda oni trebali?

Combe ne moze majica sa potpisom i grbom grupe biti simpatizerska...
A ako kraj nije moj nego svaciji daj da ja prodjem senjakom ili dorcolom pa da vidim kako cu zavrsiti, ne lupetaj gluposti.

Друже,о чему ти причаш у ова 2 уписа?!Сви су трпели или трпе недела само неки кукају на сав глас и причају о некој правди и поштењу а неки ћуте и трпе и боре се против тога.Коло среће се окреће што се каже.О каквој наплати дугова ти причаш?Ви који не постојите већ 2 године ћете некоме да наплаћујете дугове?Ви који како и сам кажеш отмете 70 мајица симпатизерима а онда прозиваш Земунце како су отели свега 5 мајица?Па то довољно говори коме ви отимате.Нисте никоме из прве екипе или некоме из ударних екипа ни пришли на 2 метра а камоли да ви некоме скидате мајице,шалове,итд...Сад си се сетио правде и поштења а где си био да о томе причаш и пишеш кад смо све то ми трпели?!Срамота и лицемерје.Боље се ви за почетак активирајте па онда коментариши нешто а не овако да се јавно брукаш.

Sevastopole

Postby Sevastopole » Tue Oct 09, 2018 4:33 pm

Po vama izgleda treba nastaviti starim putem, ko se sve ovde skuplja uzas.

друг члан

Postby друг члан » Tue Oct 09, 2018 4:44 pm

Зашто се пецате на уписе кежуала фкв? Па човек са његове стране је писао да он не треба да пише на ове теме.
Choose Life

Lunapark

Postby Lunapark » Tue Oct 09, 2018 5:10 pm

casual fcv wrote:Gari ne znam zasto pricas nesto kada ne znas, ako je setnja ulicom od 500m setnja po Novom Sadu onda je Novi Sad bas bas mali grad, a reagovati nisi mogao jer su vec bili okruzeni murijom dok su skontani.

Ja nisam rekao da treba da se bode i puca, ali kazem da sam hteo da idem da se bijem na ruke isao bih na mma..

Zasto cigani nisu lehovim navijacima stali na ruke da se biju nego su im izleteli sa motkama i najurili ih, sto uopste ne osudjujem, lako je traziti da se bijes na ruke kada iza sebe imas kik boks klub koliko vec godina u nazad i sto imas spremne borce za to, o kojoj tu ravnopravnosti pricamo?

A to sto zemunci lizu bulju ciganima kako im ne bi odradili zastave pa dogovaraju fer tuce, u kojim im murija vec drugi put upada samo sto su ovaj put uspeli nesto da se posibaju, da pokazu kako oni mogu i pored svih silnih ubistava i bodenja biti posteni je licemerno prema svim tim ljudima koji su izgubili nekog drugara.

Znam ja šta pišem, ne pišem napamet. Rekao sam šetnja a jasno je da mislim da su vam bili par sati u gradu, sedeli u kraju, na kraju se šetali dok ih nisu pokupili, stvar je jednostavna, moglo se reagovati, sve ste znali. Tada sa njima razgovarate, nešto radite a ne ovako preko foruma da se pljuca po Zemuncima a vama prvima su uradili najbolju moguću navijačku stvar.

To su dečije bolesti koje traju od početka interneta i rasprave navijača. Lepo se prizna bez laži, bilo je tako i tako, gleda da se na normalan i navijački način odgovori i kraj rasprave. Ako mogu BBB za Moskvu, Atinu da priznaju, što neki drugi ne bi mogli? Tu se vidi razlika izmedju velikih i malih. I tu neko ko je dobar i iskren ima mnogo veće poštovanje bez obzira na poraz nego neko ko će zbog neke mnogo manje stvari da taslači forume kako nešto nije bilo, a bilo je i bilo je navijački.

Ako može jedna Kohorta iz Osjeka nakon što im se Manijaci prošetaju kroz grad, da ode par dana kasnije u Zagreb na Trg, doduše malo kasne ali ipak su samo par dana kasnije nešto uradili, ako može jedan Tornado iz Zadra da se šeta i ide navjački po Ljubljani, Šibeniku, Banja Luci, i da se to onda vrednuje kao dobar navijački potez, pa u čemu je problem da smo mi Srbi najveći idioti i kompleksaši pa ne možemo da kažemo Zemunci su bili kako treba u Novom Sadu i tu nema više priče?

Ako može ista ta Kohorta da u Evropi napravi neka dešavanja, i da se to lepo kaže da je nešto dobro za njihove uslove, pa kako to ne može da mi ovde sami sa sobom vidimo i vrednujemo neke osnovne navijačke stvari? Koga mi to lažemo, pa na kraju ćemo doći u situaciju da gledamo Tornado iz Zadra kako radi stvari koje 99% grupa u Srbiji mogu samo da sanjaju, a zašto? Pa zato što postoji nakaradni sistem vrednosti u kojem se prave navijačke stvari i dešavanja izvrću ruglu, izokreću, prave neki idiotski scenariji itd.

Dakle, jedan od uslova da se stvari promene na bolje je da se bude iskren i kažu stvari onako kako jesu. Pa umesto da se laže po forumu, izvrće priča, daje bespotrebno gas, to vreme da se posveti razmišljanju kako ćeš recimo sutra tim Zeumuncima ili nekom drugom da odgovoriš na upad u grad, a da pri tome sve bude normalno i navijački. Probaj, i videćeš da je mnogo bolji osećaj nego ovako pisati gluposti I laži po forumu.

Da se razumemo, nisam Zemunac, nisam njihov advokat, ne branim njih ovde već navijačke stvari. Meni je lično neverovatno da oni nakon svega, nakon što su pokazali da mogu da budu deo inicijative za normalne stvari i ozdravljenje odnosa, ako već imaju neku prezentaciju po fejsbuku da dozvoljavaju da se pišu one gluposti i ostavljaju kretenske poruke o zadnjem dešavanju. I to o dešavanju koje bi moglo da bude prekretnica za bolje stvari.

I Delije su izgubili svog drugara, pa se selo sa ljudima iz tog grada, pričalo, dogovorilo kako treba da izgleda navijanje u tom gradu kako se ne bi više dešavale tragedije. Ljudi, stvar je jednostavna. Biti dobar, pravi, navijač, da svi uživamo u onome što volimo, ili biti iskompleksiran, dušman, bolesnik pa da čekamo do nove tragedije. Kome je šta u interesu?

losvolocos

Postby losvolocos » Tue Oct 09, 2018 5:14 pm

Свако ко губи се љути опште позната ствар. ;)

casual fcv

Postby casual fcv » Tue Oct 09, 2018 5:24 pm

Друже,о чему ти причаш у ова 2 уписа?!Сви су трпели или трпе недела само неки кукају на сав глас и причају о некој правди и поштењу а неки ћуте и трпе и боре се против тога.Коло среће се окреће што се каже.О каквој наплати дугова ти причаш?Ви који не постојите већ 2 године ћете некоме да наплаћујете дугове?Ви који како и сам кажеш отмете 70 мајица симпатизерима а онда прозиваш Земунце како су отели свега 5 мајица?Па то довољно говори коме ви отимате.Нисте никоме из прве екипе или некоме из ударних екипа ни пришли на 2 метра а камоли да ви некоме скидате мајице,шалове,итд...Сад си се сетио правде и поштења а где си био да о томе причаш и пишеш кад смо све то ми трпели?!Срамота и лицемерје.Боље се ви за почетак активирајте па онда коментариши нешто а не овако да се јавно брукаш.

Pricam ti o tome da su cigani skoro sve navijacke grupe izmotkali i da sada ocekuje da se to zaboravi i okrene ka fer tucama na ruke, a taurunumi i u tom pomazu kako ce oni biti pokretaci ozdravljenja scene, a unakazili ko zna koliko ljudi...

ako smo mi grupa koja ne postoji vec 2 godine, zasto se bavite nama, zasto hocete da se dovikujete, zasto nam pisete parole, zasto zelite da budemo deo vase price o Kosovu?

Ja nisam rekao da smo mi oteli 70 majici simpatizerima, nego tvoj drugar. Vama ako na sever dolaze simpatizeri to je vas problem, ako nosi majicu delije boli me k dal je simpatizer ili nije, nosis majicu navijacke grupe, tako da ne lupajte gluposti.
У НОВОСАДСКИМ ОЧИМА ТВОЈА ПЛАВА ЗВЕЗДА С'ЈА!

Panzram

Postby Panzram » Tue Oct 09, 2018 5:41 pm

Pošto Forsi neće da se oglase jer ih klasično zabole šta bilo ko misli o njihovom činu, a pošto je ovo slobodan forum dajem sebi za pravo da izjavim sledeće:

Samo ću reći da zastava nije stigla sa pandurske strane, i to svako zna ko se samo malo raspitao, uostalom setimo se da je stanoviti lik pre mesec i kusur dana postavio fotku sa tom zastavom, što znači da ju je na neki način preuzeo od pandura, a mi ne znamo na koji, ili možda neki i znaju, no nebitno.

E sad, kako je zastava na kraju stigla do Forsa vrlo je lako spojiti 1+1, uglavnom sigurno im nisu panduri dali, jer to me najviše nervira u ovim napisima.

Alo bre, nisam ja tu da branim Forse, njima ne treba odbrana od bilo koga a posebno ne da ih ja branim, nego mi smeta ta priča sa pandurima, ma najbolje da su Forsi imali dil s pubovima, dal' ste vi normalni?

A sam čin predaje zastave Torcidi je po meni najjača akcija odrađena za duga vremena na relaciji Srbija - Hrvatska. Znači čisto odrađeno i po kodeksu, a sad šta će se dalje o tome pisati i pičati to svi znamo, i kakve će parole i šetalice da se iznedre to takođe znamo, ali akcija je odrađena FER i svaka čast Forsima, što vi kažete - kapa do poda.
Ovo neće na dobro da izađe...

Sevastopole

Postby Sevastopole » Tue Oct 09, 2018 5:47 pm

To nije samo nasa prica nego prica maltene svih grupa u Srbiji, ali ti si previse slep da to vidis i prepoznas velicinu takve akcije za pocetak, slep od mrznje prema jednoj grupu. I nije problem sto ste odbili, ali je problem i kompleks kad odbijate pod izgovorom da ne zelite da ucestvujete u bilo kakvim zajednickim akcijama dokle god su delije tu, a delije u ovoj situaciji nista nikome nisu nametnule niti trazile.Pricas o zemuncima da lizu bulju, a evo verovatno onda po tebi i Meraklije isto to rade jer su im zastave na mestu? Iako za razliku od vas te neke meraklije i urade nesto kad je dan utakmice u pitanju, navijacki.

Panzram

Postby Panzram » Tue Oct 09, 2018 6:10 pm

I ovo što su uradili Forsi, ja sam uveren...mada možda i grešim, bi uradila svaka iole ozbiljnija grupa u Srbiji, doduše možda "anonimno", ali čin je čin i kodeks je kodeks, a vi me sad demantujte jbga, jer možda zaista grešim.

ReciNe

Postby ReciNe » Tue Oct 09, 2018 6:46 pm

Slazem se sa tobom da je ovo od forsa bas dobra akcija bez obzira kako su dosli do zastave, smatram ih ozbiljnom grupom, jednom od retkih kojima nije pala zastava nikad. Cak i da su dosli do zastave preko pandura svaka im cast za potez koji su napravili, jer svaka grupa ima nekoga ko suruje sa murijom sem mozda manjih grupa koje nemaju veze sa kriminalom i ostalim pricama hteli to mi ili ne...

Sevastopole

Postby Sevastopole » Tue Oct 09, 2018 7:16 pm

Panzram wrote:I ovo što su uradili Forsi, ja sam uveren...mada možda i grešim, bi uradila svaka iole ozbiljnija grupa u Srbiji, doduše možda "anonimno", ali čin je čin i kodeks je kodeks, a vi me sad demantujte jbga, jer možda zaista grešim.

Iskreno mislim da bi drugim grupama pucao kurac sto su izgubili zastavu, a tek da se trude da je vracaju, meni se cini da su tu licni kontakti uradili svoje. Sto se mene tice, nek se napuse kurca Hrvati, ko im jebe mater.

Eto, ovo mozda nije ultra, ali tako ja razmisljam. Nikada u zivotu ne bi podigao takvu zastavu na svojoj tribini, kada bi dosao u posed iste spalio bi je a pre toga bi se ispisao po njoj bez da se slikam za instagram, za svoju dusu. Mi ovde imamo probleme medju sobom kao da su Hrvati clanovi druge grupe, a prema Hrvatima se ponasamo po kodeksima kako bi trebao prema Srbima, nekako mi ne ide to.

A tek da ne pricam kako bi sad moglo da se ospe drvlje i kamenje po grupi koja je vratila zastavu odakle joj zastava itd. Poznajuci njihov mentalitet sigurno je nisu uzeli od zandara makar ne na nacin na koji neki aludiraju, i ne bi mi palo na pamet da kazem to jer znam kakvi su makar do pre koju godinu bili. Ali opet zli jezici mogu da kazu sta god hoce.

Mogao bi sad da izblatim grupu kakva su oni bili i da kazem, eto normalno je da sve grupe saradjuju sa murijom nista cudno, ali to bi bilo nezrelo.

crni bombarder

Postby crni bombarder » Tue Oct 09, 2018 8:36 pm

Citam sta pisu ovde koje kakvi strucnjaci i ne verujem... Svaka cast Forsimam, najjaca akcija,kodeksi, fantaziranje... Koga bre bole kurac za glupe torcidase, koji su jajarili po pumpama i sirili ustastvo po nasoj zemlji! Svakom normalnom ne bi palo na pamet da tako oduzetu zastavu siri na svojoj tribini, al bi takodje trebalo da se jebe svakom da se iscima i vrati od murije zastavu poganim hrvatima!

A Kezualac fkv sto se toliko duris, pa u skorije vreme ste dva puta dobili po tamburi u Novom Sadu i to je skoro sve bilo na gole ruke, poneki kais i baklja. Bolje da navijas da se stvari odvijaju tako i dalje, mnogo ce biti zdravije.

Panzram

Postby Panzram » Tue Oct 09, 2018 9:11 pm

Sevastopole wrote:A tek da ne pricam kako bi sad moglo da se ospe drvlje i kamenje po grupi koja je vratila zastavu odakle joj zastava itd. Poznajuci njihov mentalitet sigurno je nisu uzeli od zandara makar ne na nacin na koji neki aludiraju, i ne bi mi palo na pamet da kazem to jer znam kakvi su makar do pre koju godinu bili. Ali opet zli jezici mogu da kazu sta god hoce.

Mogao bi sad da izblatim grupu kakva su oni bili i da kazem, eto normalno je da sve grupe saradjuju sa murijom nista cudno, ali to bi bilo nezrelo.

Brate sve si rekao, svaka ti čast na iskrenosti. Dosta je bilo foliranja, ako si ultra idi s tim sranjem do kraja, ja lično nikad nisam bio ultra, ja bi zastavu sačuvao za sebe, ali ipak je to Torcida za koju imam kakav takav respekt u odnosu na sve ostale CRO grupe, znači BBB su mi šljam ustaški.

zrno

Postby zrno » Tue Oct 09, 2018 9:12 pm

Чуј кодекси, можда да су једни из Белгије, а други из Холандије, какви бре кодекси са неким после толико зла, јел треба и са шиптарима сутра неким имати кодексе!?

А да не причамо о кодексима форса у србији са србима. Брука и срамота.

bojan23

Postby bojan23 » Tue Oct 09, 2018 9:19 pm

Torcida je otvoreno ustaška grupa, kakvi bre jebeni kodeski sa njima...
З В Е З Д А Л Е !

zmijuga

Postby zmijuga » Wed Oct 10, 2018 12:01 am

Tezvi, ovo je od sinoć. Parola čovjeku koji je vodio jedinicu iza koje je ostala masovna grobnica sa 200 stradalih Srba u Mrkonjić Gradu.

Image

друг члан

Postby друг члан » Wed Oct 10, 2018 12:19 am

Ти који су вратили заставу,су ости сој људи који су навијали за хрвате на сп.
ПА ТИ САД ВИДИ, ДА МУ ОПЕТ ПРИЧУВАШ КУЋУ
Какав менталитет,људи имају паролу "цигане ко репу".,а овамо су кодекси ђурац палац торциди врати заставу. Истој групи која је пар дана раније цртала У по пумпама,правила срања..
Choose Life

Return to “Србија”