ReciNe wrote:Ne znam ko je uopste spomenuo rec izdajnik niti sam to rekao niti bi rekao za nekoga ko je deo tribine. Problem je u tome sto sam znao da cete da se branite kao pulinovi botovi. Ali nema veze okej i to. Ovaj gore kalaš spominje silu posto se zna da su cigani najjaci i okej je to, jesu, ali silom neces naterati nikoga da ima drugacije misljenje. To su mozda tebe tako vaspitali ali veliku vecini nisu. To Kosovo posto ste se toga uhvatili vecina navijackih grupa posecuje skoro svaki vikend i svi znate dobro to, sem ako ne idete onda ne znate. Eto posto vi mislite da ste najisprsvniji i najpametniji objasnite meni zasto je Loznica manje bitna od Kosova? Nasi rudnici ns Kosovu su uvecinskom vlasnistvu amera i ostalih evropljana najmanje nasi. Tj nasi skoro da nisu uopste. Pomoc Kosovu sam nebrojano puta uplatio slao paketice i ostalo i necu se time hvaliti svaki drugi dan niti mi pada na pamet. Moje misljenje je da je mnogo glupa fora sa kojom ste pokusali da budete jedinstvni i to je to. Ali kako kalaš kaze vi ste najjaci i mozete kako hocete i svojim botovskim forama i sektasenjima cete da punite ego kako ste u pravu. Kao da bi vam najvise odgovaralo da postoji samo ta vasa zvezda i vi. I samo da se hvalite medjusobno kako ste sve naj. Svi su ispostovali vase za Kosovo i izbacivali parole a kad vi jednom treba da budete narod vi opet odlucite da bude cigani. Nije lepo biti toliki narcis i nije patriotizam samo Kosovo. Niti ja pricam o zelenoj agedni i politicarima. A ti zato u bg kupujes vodu za pice dok ja pijem cistu sa slavine dok i to malo normalnog ne useru. A sve su usrali kao sto su isti ti sve na Kosovu predali pa sad dajemo i pasos i licnu da bi usli dole, nemamo tablice, nemamo instirucije, nemamo zdravstvo nemamo nista sem malog bbroja naroda. Znam i da dzabe bilo ko sta prica na ovu temu sa vama jer ce opet vas 6 da se javi i prica Kosovo,mi,Kosovo,mi i tako u nedogled ali okej pokusao sam samo da vidim koja je razlika izmedju Jadra i Kosova i zasto je Kosovo vise Srbija od Jadra. Naravno odgovora bez. Standard.
Eto, kazes da sam ti poturio tu rec, a ti meni kompletnu recenicu.
Nego kada je taj Rio Tinto dosao u Srbiju, od kada se on vrti po njoj? I zasto odjednom cela drzava na nogama zbog Rio Tinta, a nije zbog drugih rudnika kao recimo onog u Majdanpeku i jos mnogih drugih? Kako to da sada odjednom svi skacu na noge? Nekim klubovima je bas ta firma sponzor, pa grupa tog kluba ne jebe to ni 2% izgleda, al ajde da svi dizemo protiv Rio Tinta... A kad treba narod negde da se pojavi, onda nigde nikog. "Aaa Kosovo Srbija aaaa Knez Lazar Obilic sveta srpska zemlja" i onda uzmu kesu punu smeca zafrljaknu u reku pa produze dalje i krenu "uuuu Rio Tinto Mars iz Srbije uuuu".... Mislim da mi godinama kao narod imamo problema velikih, ali ocigledno ljude boli ona stvar i za Kosovom, i za Srbijom, jer je tu toliko rudnika godinama pa nigde ovolika buka, ali ajde to, nego pogledaj ti reke i prirode, sume, koliko je reka zapravo postalo zatrovano i koliko njih je spalo u najgoru kategoriju po zagadjenosti, ne zbog Rio Tinta, ne zbog Kineza, Amera, vec od SRPSKE ruke. Rio Tinto u Srbiji godinama, ali godinama i odjednom se preko noci dize sva ova halabuka. Ajde samo da podignemo parolu da svi budu srecni, da nahranimo narod, da pokazemo da smo uz njega, dizace nas u nebesa dva dana i treci dan ajmo jovo na novo, sve ispocetka, terzicevci, placenici i ostalo... Mnogima mnoge borbe pocinju na parolama, a boga mi tu i zavrsavaju. Sva ova gungula ce da prestane i svi ce Srbi da se vrate svojim mirnim zivotima cim mediji prestanu da pisu o tome. To je dokaz koliku moc oni imaju jos uvek u zemlji. I za godinu dana ce svi zaboraviti da se ista desavalo. A ja ne znam niti jednu osobu sa tribine na kojoj sam ja da ista imalo dobro misli o Rio Tintu, ali vi ste svi protumacili kako ste protumacili tu parolu i super, svaka cast, kazu ljudi dignuto da podelimo narod, eto narod se ujedinio, jebiga. Svi redom su skocili na tu parolu. Ali neka vreme pokaze svoje. A to sto si napisao da mi JEDNOM kada treba da budemo narod mi ispadnemo cigani je takva glupost i bezobrazluk. I naravno da nije patriotizam samo Kosovo, to je i Srbija i Republika Srpska i Krajina i sve srpske zemlje... A mi to vrlo dobro znamo dok 90% ljudi koji vriste i histerisu zbog rio tinta ne znaju za pocetak ono najosnovnije, ne znaju za Kosovo i boli ih ona stvar. Narod najmanipulativniji. Politicke igrarije. Primera je bezbroj, ali eto neka smo mi prodane duse, izdajnici i sve najgore sto pisu o nama, a vreme ce sve da pokaze pre ili kasnije. A ovi neka se slobodno pojavljuju na blic momente kako koji mediji krene da pise i pokrene novu temu. Koliko ljudi zapravo ima predstavu u kakvim uslovima zive nasi dole na Kosovu? Nemaju pojma a i zabole ih da l imaju struje, vode, dal deca mogu do skole da odu, dal imaju sta da jedu, dal im siptari provaljuju u kuce, pale imanja dan danas, dal neko zivi iza zica, dal pucaju na nasu decu dole... Ne, ajmo mi da skacemo zbog jednog od ko zna koliko rudnika koji vec GODINAMA postoje i nikom nista, a nas napacen narod dole ko jebe... bitno je da Delije nisu podigle parolu kao i svi drugi sto su....