1958 wrote:Alal vera legendo, zbog ovoga si se registrovao.
Kad vec volis statistiku, nije godinama vec zadnjih par sezona, a ako poznajes elementarne stvari u fudbalu dve sezone se prostiru kroz jednu godinu. Javor, izbacili ofku, izbacili zemun itd zanimljivih tekmi je bilo, u plej autu igramo kao Barselona sta da ti kazem. I da, ove sezone bi verovatno ispali da nije bilo sranja sa koronom.
A i da ispadnemo kakav je to problem? Navijao sam ja za klub koji volim i u drugoj ligi, navijacu i u beogradskoj zoni ako treba. Tu smo gde smo, ja nisam izabrao svoj klub zato sto je najjaci, najbolji, najsrpskiji, sa najvise titula, najsjajnijom petokrakom, vec zato sto mi je bio simpatican i drugaciji od drugih. Da sam cobanin neki sigurno bi se opredelio za nekog iz cuvenog dua i dicio se sa titulama koje mi je sredio tole/kokeza/terza/djura (da ne zalazim u komunjarsku proslost) na partijskim sastancima.
Tvoj usrani klub je pred potopom ako se ne osvoji prvo mesto, ja tih briga nemam. Naravno da je rezervisano i to kroz razne muljacine jer ocigledno sposobni niste da igrate regularan fudbal i pored toga sto vam jedan igrac zaradjuje godisnje vise nego ceo moj tim zajedno. Na kojem ste mestu u evropi po sutiranju penala? Prvi. Ta statistika postoji, a ti vec kad volis izvuci koliko je tih penala bilo regularno. Da ne duzim, samo se ti raduj partijskim titulama, nek ti je sa srecom.
Уопште ти нисам писао да не би бодрио клуб ако испадне не знам зашто то убацујеш кад није тема, а ако је стварно као што си написао, односно да није проблем да се испадне, онда можемо да причамо о повлачењу утакмица последњих кола из понуда кладионице, утакмице која утиче на опстанак вашег клуба, утакмице чини ми се против Спартака за коју је свако ко мало озбиљније прати наш фудбал знао да је намештена. Повучена из Моцарта који је ако се не варам у том тренутку био ваш спонзор, ако грешим исправи ме.
Није требало ви у последње две године да испаднете већ одавно али сте копали на прљаве начине да опстанете, можемо да кренемо од оног сузавца на брду па да анализирамо до дана данашњег.
Крени од свог дворишта па онда кад можеш да кажеш ми смо чисти, играмо добар фудбал, омладинске екипе су нам добре, плате не касне, не мора да нас финансира мтс (кад већ помињеш да неког гура држава, а да је твој клуб запостављен) али ови вечити... Ма од њих не може да се игра фудбал. Тада ће то што ти пишеш имати смисла овако је тотално нерелевантно.
А о овоме за кога навијам, навијам за клуб који је породична традиција у мојој фамилији, отац ми је пренео љубав према клубу... Вероватно као и некима са ваше трибине који су касније одлучили да највише мрзе оно што јесу и оно што им је отац пренео, верујем да је то и разлог што многи од њих више и не иду на утакмице једноставно не знају да воле клуб и спорт већ су ту из потпуно погрешних побуда.