Српска навијачка сцена - дискусија

casual fcv

Re: Српска навијачка сцена - дискусија

Postby casual fcv » Mon Jun 11, 2018 10:40 am

Пропаганда медијска од стране цигана је врло добро осмишљена и детаљно урађена, пласирање снимка са убаченом мелодијом и пуштања у свим могућим медијима, а у оригиналном снимку који се може наћи на инстаграм профилу балкански навијачи у коме се у позадини чују мотороле је избачен из "циганске истине" и касније повлачење снимка са њихових страница одакле су дељена и пуштена су обрисана, како не би ни у ком случају испало да су они то наместили...
Рајкер ће доћи по своје, а циганске ЦИНКАРЕ су показале ко су и шта су..
У НОВОСАДСКИМ ОЧИМА ТВОЈА ПЛАВА ЗВЕЗДА С'ЈА!

kblonbg

Postby kblonbg » Mon Jun 11, 2018 12:22 pm

Firmasi vasa medijska propaganda je 10x gora od ciganske! Vi kao grupa ne treba da postojite. Gazio vas samo onaj ko vas nije stigao! Taurunumi vise puta,groblje u svoje bolje vreme,a cigani vise puta vas gasili! Vama je ostalo da pravite samo ovakve akcije! Napravite neku ovakvu bednu akciju i onda dodjete na sve portale da se propisno iserete i mislite da ce to da obrise vase minuse iz proslosti,to sto ste sasili ponovo vise zastava od cigana i grobara zajedno!

Ko o cemu kurva o postenju...

нема лека

Postby нема лека » Mon Jun 11, 2018 2:17 pm

Нема озбиљније туче задњих година коју сте добили, ово су вам једине прилике да некога пребијете. Ви некоме пишете о пропаганди, чим урадите нешто одма слике на нет, одма се пише по нету.

Што нисте писали како вам је цео кортео бежао пре месец дана, пред нашу утакмицу у Новом Саду. Цео кортео са екипом побегао од једне упаљене бакље. А ви мртви ладни ту текму палите нека обележја, слике на нет, зумови у фулу са обележјима. Пребијете гробаре, одма слика на нет, фирмаши богови, краљеви, скидају цигане, скидају гробаре.

Што нисте писали кад је вас 40 бежало од 15 забрањених. Земунцима долазите у 3 ујутру, опет слике на нет, они вама ујутру на дан текме у граду, седе по крајевима вашим, али то није битно.

И ви некоме пишете о пропаганди. Нема везе, овако лечите ваше фрустрације, вас 7,8 бије једног дечка моткама зато што никад никог у навијачкој тучи нисте ударили. Ви ћете некоме да пишете о навијачким тучама и да их коментаришете. Што се на хуманитарни турнир носе куване мотке? Коментаришете наше и гробарске туче у Београду, па ми ћемо овде пре да се доведемо памети, него ви у Новом Саду

casual fcv

Postby casual fcv » Mon Jun 11, 2018 3:01 pm

Немам шта више да се полемише, када очито нисте упућени о већини ствари које спомињете или сте лоше информисани. Све у свему зашто се бавите нама, ако смо угашени? Имате друге групе па о њима полемишите и водите дискусије.
У НОВОСАДСКИМ ОЧИМА ТВОЈА ПЛАВА ЗВЕЗДА С'ЈА!

kblonbg

Postby kblonbg » Mon Jun 11, 2018 3:04 pm

Pa vi jedino sami sebi niste ugaseni! Znam ja da vi mozete jos 10000 zastava da sasijete,al obraz ne mozete nikad da operete!

Радничка класа

Postby Радничка класа » Mon Jun 11, 2018 4:54 pm

Вечити индијанци града. Не зна се ко је смешнији. Да ли клинци са севера или сланинари. Хуманитарни турнир, а носе се куване мотке.

casarino

Postby casarino » Mon Jun 11, 2018 5:30 pm

kblonbg wrote:Pa vi jedino sami sebi niste ugaseni! Znam ja da vi mozete jos 10000 zastava da sasijete,al obraz ne mozete nikad da operete!

Sto se tice zastava, hoces da kazes da su nase dve najbrojnije grupe ugasene jos tamo 90-ih :D

Sve neki moralisti se skupili ovde da mrse muda... Cigani bez motke vise ni u prodavnicu ne idu, Grobari se osakatise sa motkama pre samo 15-ak dana i to izmedju sebe i sada vi ovde nasli da moralisete nekom. Ne ide to tako drugari, svako prvo od svog dvorista da podje jel izgleda na kraju svakog stigne svoja motka.

svuda.prisutan

Postby svuda.prisutan » Mon Jun 11, 2018 5:39 pm

нема лека wrote: Нема везе, овако лечите ваше фрустрације, вас 7,8 бије једног дечка моткама зато што никад никог у навијачкој тучи нисте ударили. Ви ћете некоме да пишете о навијачким тучама и да их коментаришете. Што се на хуманитарни турнир носе куване мотке? Коментаришете наше и гробарске туче у Београду, па ми ћемо овде пре да се доведемо памети, него ви у Новом Саду

Realno, o kuvanim i o brojnosti kada napadaju, mogu samo cigani da pisu, oni imaju najvise iskustva.

kblonbg

Postby kblonbg » Mon Jun 11, 2018 8:42 pm

A sta su se svi uhvatili da kenjaju za te motke ? Od kad smo mi postali tako posteni da sve sto nije na ruke bude pickarsko ?
Uvek je bilo kod nas motki i baklji. Ne znam kad je motka postala izgovor za izgubljenu tucu

Радничка класа

Postby Радничка класа » Mon Jun 11, 2018 9:31 pm

У овом случају су спорне мотке, јер је нападнут један човек. Е сад, да ли су његови другари били ту па побегли, то је за даљу анализу. Чак и да јесу, не мора се неко осакатити и ломити на поду !

Sevastopole

Postby Sevastopole » Tue Jun 12, 2018 12:43 pm

Svi koji su se sretali sa Ciganima u poslednje vreme mogu da posvedoce kakvi su to dogadjaji bili.

Ovde mislim na grupna desavanja. Ja mogu da nabrojim 6 dogadjaja od toga 2 sa Firmasima kad se prica o njima vec, gde je sve bilo kako treba i bez ikakvih pomagala i znacajnije brojcane nadmoci. Takodje Nis, Autokomanda, Karadjordjev Park, Teleoptik. Na svim ovim dogadjajima najvise sto je korisceno su baklje i to samo na Teleoptiku u nekom vecem obimu. Dok sa druge strane se nailazilo na noz, cekice, sekiru, baklje itd. Sem Autokomande nigde nije bilo vece brojcane nadmoci.

Od svih tih desavanja na samo jednom policija nije bila prisutna, to je znak dal se kalkulise ili ne. Tako da ta prica o "ciganskoj masineriji" mi deluje toliko smesno, jer nigde niko ni za jedan dogadjaj nije napisao nista niti ce vec ljudi usvajaju ono sto pisu ljudi koji veze nemaju sa tom grupom. To sto se danas snimci sire brzinom svetlosti nema veze sa "Ciganskom masinerijom", niti organizacija humanitarnog turnira ima veze sa Ciganima, niti taj koji je dao snimak policiji imam veze sa Ciganima.

Kada se tako izvrcu stvari, nije ni cudo sto se ne zna ni ko pije ni ko placa i sto je bezvlasce na snazi. Jer svako vidi ono sto on zeli, tumaci kako on zeli, a sta je istina sta stvarno treba da se vrednuje, to vise nikoga ne interesuje. Cak pocinjem da verujem da je tako i najbolje nekima jer vise covek ne moze da skapira sta je istina a sta laz jer sad se otislo i korak dalje pa i posle snimka ljudi ostaju da drze svoje strane iako je svakom nomralnom jasno sve. Jos uvek stoji snimak na Telegrafu tuce sa Teleoptika gde se vidi samo jedna polovina, i sad ja treba da kazem to je necija masinerija jer se ne vidi kraj i ono sto treba?

Pocelo je da bude bitno sta kazu ljudi na komentarima ispod snimka na jutubu, sta kazu neki mongoloidi na svojim fb stranicama, sta kazu ljudi ispod komentara u novinama, a istina? Koga briga sta ce da izadje u novinama i na internetu, bitno je sta pravi misle i vide na terenu kad se sretnu. Tu mora da radi svest i da se ne dozvoljava da ovi voajeri navijackog sveta, navijaci u pokusaju, huligani u pokusaju, ulaze tamo gde im nije mesto i unose dodatnu pometnju i da oni kroje kako ce da izgleda istina.

Sto se tice snimka ovog, najveca tragedija po meni je ta sto od njih 10 niko nije pokusao da kaze dosta u bilo kom trenutku. To je ono sto ne valja i sto nije ljudski. Ja verujem da se svako ko ima veze sa ovim svetom nasao bar jednom u ovakvoj situaciji i da je skocio da zastiti coveka na zemlji od svog coveka, jer je to normalno i ljudski a svuda ima budala svakako. Ovi ocigledno imaju drugi pogled na svet i navijanje i to je to sto nije dobro i sto tera ljude da se menjaju i ako nisu takvi. I ove stvari koje sam pomenuo su objavljene skoro sve i zna se za njih zato ih i komentarisem.

Франц Горјанц

Postby Франц Горјанц » Wed Jun 13, 2018 4:12 am

Новосађани, где шијете заставе и је л' има попуста на количину?
Хостел, место народног кунта!

ineks

Postby ineks » Mon Jul 02, 2018 5:57 pm

Tema je diskusija. Zurka u lokalu Taurunum boysa pre par godina, desava se sledece : Dolazi lik u majici delija ocigledno zna neke zemunce I boravi malo na zurci odmah kod ulaza, dosta njih ga nije videlo. Nekoliko taurunuma odlazi odmah od grupe sa kojom je on. Prolazi neko vreme lik ponovo dolazi u drugoj majici delija, I isto ostaje kod ulaza.:mrgreen: Ne znam koliko je boravio drugi put ja sam to video u prolazu. Zanima me da li je uspeo u svojoj nekoj nameri ili sta? :)
dame biraju, kurve se drogiraju

zmijuga

Postby zmijuga » Mon Jul 09, 2018 12:58 am

Da li ima slika Divlje Teladi iz ove polusezone?

МГП

Postby МГП » Thu Jul 19, 2018 7:49 pm

Kakva je priča za ovu grupu, je li postoje još, koje godine su dostigli zenit? Od svih naših grupa o njima nekako najmanje informacija ima.

death row

Postby death row » Sun Jul 22, 2018 9:30 pm

Mladi radnik igra sa nama u srpskoj ligi zapad..prosle sezone ih nije bilo ni u Pozarevcu niti kod nas u Smederevu
Smederevo igraj hrabro i nista ne brini...

stručnjak

Postby stručnjak » Wed Jul 25, 2018 3:38 pm

Sta see desilo sa nekada najjacom navijackom grupom na ovim prostorima, sa neimarima sa Senjaka i Dedinja? Gledam slike sa sinocnje utakmice, jedva sam im prepoznao neku krpetinu tamo prema zapadu, nije valjda da vise ne smeju ni normalnu zastavu da nose na svom stadionu?

Bunt

Postby Bunt » Wed Jul 25, 2018 4:04 pm

stručnjak wrote:Sta see desilo sa nekada najjacom navijackom grupom na ovim prostorima, sa neimarima sa Senjaka i Dedinja? Gledam slike sa sinocnje utakmice, jedva sam im prepoznao neku krpetinu tamo prema zapadu, nije valjda da vise ne smeju ni normalnu zastavu da nose na svom stadionu?

Nisu podneli poresku prijavu na vreme i u skladu sa clanom 72 dopunjenog Dusanovog zakonika, kao i u skladu sa clanom 2 statuta Delija Sever a koji se tice placanja poreza, zabranjeno im je svako javno delovanje i ucestvovanje u radu tribine pod registrovanim logom i zastavom UB u naredna tri meseca ili dok se uocene nepravilnosti ne oktlone.

p.s. ko pita?

Panzram

Postby Panzram » Thu Jul 26, 2018 7:41 am

Gde si našao baš to da pitaš, znaš li ti za omertu?! :?

Spoiler:
Ma penzionisali su veliki trans jer se ekipa vremenom osula al' isključivo zbog razloga kuća-žena-deca i u.k, bila je upriličena i skromna svečanost povodom toga, to si morao ispratiti. Tako da sad nose samo tu malu zastavu ovi koji su ostali aktivni. 40+ jbga, stigle godine. Inače meni jako draga grupa iako ciganska. Ispali su iskreniji od mnogih koji su se sveli na jednocifrenu brojku a i dalje im zastave vise na udarnim mestima po mnogim stadionima širom Srbije. Dakle, skroz OK i ispravan potez, da ne kažem pravi navijački.
Ovo neće na dobro da izađe...

zmijuga

Postby zmijuga » Thu Jul 26, 2018 5:19 pm

Zastava RWO? O čemu se radi?

Image

Return to “Србија”