Српска навијачка сцена - дискусија
-
Re: Српска навијачка сцена - дискусија
Sta se desava sa Otrovima iz Zajecara, da li su aktivni?
Која је фора забрањених јуче у другом,нешто су дизали светлели,па спуштали и тако пар пута?
Choose Life
nema neke fore,neko se setio telefona popalili svetla i tako par puta,a bilo je pre toga yajebancije sa odbrojavanjem kao za bakljadu i on da sistanje
inace derbi u velikoj krizi navijackoj na obe strane,a ono sto je najgore od svega je strah kod ljudi od bilo kakvog navijackog neuspeha
zabranjenima kapa dole za dolazak onako na marakanu,to su navijaci
dok wrote:inace derbi u velikoj krizi navijackoj na obe strane,a ono sto je najgore od svega je strah kod ljudi od bilo kakvog navijackog neuspeha
Зашто мислиш да је у кризи?
По мени је био баш садржајан.
Свака част Смедеревцима, види се баш нека нова јака енергија код њих.
lose navijanje na svim stranama pre svega,a sa time se slazu i neki moji drugari sa severa
Па не знам мислим да је на северу било добро навијање, у кавезу до истока исто, јбг гробари су били подељени на 3 дела што је опет нешто занимљиво и чини садржајнији овај дерби него неки други. Гробари имали бакљаде, Забрањени ону фору са телефонима, на северу 18 бакљада. Гробарска застава на северу. Инцидент на западу у другом полувремену, туча на команди пре утакмице.
Некоме ко гледа са стране мислим да није било досадно.
Некоме ко гледа са стране мислим да није било досадно.
Kad je tacno pocela praksa grobara da ne kace zastave na ogradu na Marakani, vec ih drze iza one resetkaste ograde?
Ја мислим да од како је склоњена она жива ограда да нису ниједном качили заставе на ограду
Фајтерси опет заједно на трибини?
Pre jedno 24-25 godina u Nisu je,kratkotrajno,egzistirala jedna tribinica koja je pratila cini mi se Zeleznicar.Ne mogu se setiti imena,ali pamtim ih iz tog doba,negde su ostali u podsvesti.Behu plave zastave,ili boje kluba?Nislije?Bilo ko?
-
Za koga navija ultras?
SAO_Zeljin wrote:Za koga navija ultras?
Имаш пп.
Ладно је обрисана дискусија о ружно исписаној пароли на теми навијачке дискусије.
Ултрас wrote:SAO_Zeljin wrote:Za koga navija ultras?
Имаш пп.
Ладно је обрисана дискусија о ружно исписаној пароли на теми навијачке дискусије.
Ladno se na navijackom forumu ocenjuje parola drugih ekipa, u ovom slucaju mladih ljudi koji prave neku pricu i trude se.
Што да не? Ако може да се похвали нешто није ни смак света и кад се искритикује. Свака њима част, ако те неко искритикује и ако је критика на месту значи да би ту требало нешто да промениш и средиш.
Види на пример Вукови Лесковац истих су година, иста бројка а колико озбиљније изгледају.
Види на пример Вукови Лесковац истих су година, иста бројка а колико озбиљније изгледају.
Stvar je u tome i ko je taj neko... U ovom slucaju, koja to institucija se krije iza nicka sa takvom tezinom, da krisom mora da kaze za koji klub navija. Doduse, verujem da malo ko zeli da zaista to i sazna iz straha da ne pripada upravo njegovoj tribini.
Стоп цензури на форуму !