Српска навијачка сцена - дискусија
Re: Српска навијачка сцена - дискусија
https://www.youtube.com/watch?v=0Egh5nlHEV0 Биће ово хит у уторак
Слушам ову нову песму цигана "Стани стани кукавице..." и у песми користе турску реч мегдан, јел то баш морало, нема нека наша реч?
ТРАЖИМО ПРАВДУ, АЛИ И ОСВЕТА ЋЕ БИТИ ДОВОЉНА !
Лидер
Провалио си паролу југа за сутра ....
Провалио си паролу југа за сутра ....
-
Баш занимљиве пароле гробара а и кореграфија.
Casual 1989 wrote:Баш занимљиве пароле гробара а и кореграфија.
Баш су вала занимљиве. Кад неко нема срама ни мало то је баш занимљиво.
Casual 1989 wrote:Баш занимљиве пароле гробара а и кореграфија.
Које су ти најзанимљивије?
- lost&found
Чомбе wrote:Casual 1989 wrote:Баш занимљиве пароле гробара а и кореграфија.
https://www.youtube.com/watch?v=hgdymscfvIg
- lost&found
друг члан wrote:ко је ова зрикава?
Ne zelis da znas, i zavidim ti sto ne znas. Pravi se da nisi ni video klip
-
Чомбе wrote:Casual 1989 wrote:Баш занимљиве пароле гробара а и кореграфија.
Ultra kop i ona za Vosu, Backu itd.
Mada ima jos dobrih. Poz
Иначе твоја Воша никад није продала утакмицу Партизану па ти је парола баш шашава јел постоји уопште клуб коме ви нисте продали утакмицу?
А ти си ме поклопио тако што си ми написао да сам дебил? Или тако што су ти занимљиве пароле?
- Новосадиста
Чомбе wrote:Иначе твоја Воша никад није продала утакмицу Партизану па ти је парола баш шашава јел постоји уопште клуб коме ви нисте продали утакмицу?
А неки клуб од ког ви нисте купили?
стадион-место народног бунта!
Можда Партизан. А највише смо куповали вероватно од вас.
- Новосадиста
Није ни можда! А то да сте највише куповали од нас говори колико познајеш и пратиш наш фудбал а самим тим и колико идеш на утакмице свог тима, узми састави табелу само од одиграних утакмица између ФКЦ ЦЗ ПФК (већ су то неке новине или интернет портали објављивали па ти неће бити тешко да пронађеш) па ће ти бити јасно да ли смо и колико продавали, а поготово у време бате кан кана, колико год га ја не волео лично, у његово време сте и једни и други титоисти гужени у вашим кућама!
стадион-место народног бунта!
У време тог шупка смо вам између осталог и продали утакмицу. Крај сезоне у Новом Саду, Лукић је био председник Звезде. Ти који мени спочитаваш да не идем на утакмице свог тима сигурно се сећаш и те утакмице.
а може ово и на само опуштено у тему о вечитима
Чомбе wrote:У време тог шупка смо вам између осталог и продали утакмицу. Крај сезоне у Новом Саду, Лукић је био председник Звезде. Ти који мени спочитаваш да не идем на утакмице свог тима сигурно се сећаш и те утакмице.
Koja je to godina u pitanju izvini ? Pitam nevezano za vašu raspravu, lično me interesuje zbog samog sebe da se preračunam samo nešto ?
Мислим да је сезона 11/12 последње коло. Ми смо титулу изгубили, а њима је та утакмица била пресудна за европу. Да их нисмо пустили Слобода из Ужица би играла квалификације за ле. Карлеуша је играо тад у Звезди, Лукић био председник, а онај кога он кује у звезде био председник Воше.
Чомбе wrote:Мислим да је сезона 11/12 последње коло. Ми смо титулу изгубили, а њима је та утакмица била пресудна за европу. Да их нисмо пустили Слобода из Ужица би играла квалификације за ле. Карлеуша је играо тад у Звезди, Лукић био председник, а онај кога он кује у звезде био председник Воше.
20.05.2012
Sad` mi je sve kristalno jasno, hvala!
To je ona sezona kada su navijacke grupe trazile kalcopoli u srpskom fudbalu. Nakon finala kupa na marakani vosa - partizan. Posle te utakmice je Zoran Milinkovic otisao iz vose a sastavio je celu sezonu na klupi vose. Posle ga Butorovic "molio" da se vrati da pokazu koliko su jaki. Bolje da nisu izasli u evropu te sezone, u medjuvremenu bi sa Zoranom na klupi mozda dosli do titule...