Налепнице
Налепнице
На старом форуму је тема посвећена налепницама била врло садржајна па нема сумње да тако не буде и овога пута.
Надам се да ће се временом на обновљени форум укључити и остали чланови који су били активни.
У међувремену позивам све чланове да посете страницу моје колекције на фејсу, ради се о релативно новој страници будући да оној старој страници на којој се налази већи део моје колекције не могу да приступим из техничких разлога
https://www.facebook.com/Futurama-Kolekcija-Nalepnica-1088713811161106/
Надам се да ће се временом на обновљени форум укључити и остали чланови који су били активни.
У међувремену позивам све чланове да посете страницу моје колекције на фејсу, ради се о релативно новој страници будући да оној старој страници на којој се налази већи део моје колекције не могу да приступим из техничких разлога
https://www.facebook.com/Futurama-Kolekcija-Nalepnica-1088713811161106/
- Stan_Smith
Re: Налепнице
И било добро да се овде не постављају налепнице за размену, продају и сл. Или да се направи посебна тема где би се постављале налепнице за размену и колекције или у купујем, продајем, мењам...
- Stan_Smith
Атина
Краков
- Dan Aykroyd
РАДНИЧКИ 1923 КРАГУЈЕВАЦ
Зна ли неко нешто више о овој налепници? Као и о самој групи?
- Ban Milosavljevic
мислим да је то чисти знак трансформерса, односно десептикона. а ко га користи, стварно и мене занима?!
Ради се о групи која већ дуго времена организовано прати репку. Само не знам тачно њихову причу..
- Новосадиста
Десептикон је лик... Екипа Транс Бојс Фк Бања, Вишњичка Бања ако се не варам...
стадион-место народног бунта!