Обавештење

Искључиво навијачке теме, извештаји, дискусије, фотографије, видео снимци
User avatar
Модератор
Posts: 252
Joined: Sat Jan 30, 2016 8:13 pm

Обавештење

Postby Модератор » Mon Feb 01, 2016 11:30 pm

На навијачком подфоруму ће владати строжија правила него на другим подфорумима. Сви који сте овде годинама, знате које ствари се неће толерисати, и критеријум је исти према свим навијачким групама. Такође, разни провокатори и индијанци са разних фб страница нису добродошли, и биће у старту сасечени.

Што се тиче постављања материјала, и пре пада форума пола линкова је истекло, јер су били или са фб или са разних сервера за качење слика који не постоје више. Тако да при постављању слика, трудите се да што мање постављате линкове који су подложни брисању, као например оних са друштвених мрежа, који брзо истекну. Слике већих димензија стављајте у линкове, и немојте превише слика у један пост, да то буде прегледније.

Сада нема потребе да се теме пренатрпавају старијим сликама како са утакмица, тако и у овим другим темама (графити, тетоваже...). Тако да ко има ентузијазма и воље да помогне, нека се базира на новији материјал, и било би пожељно да се што више људи укључи и да повремено поставе неки извештај како своје групе, тако и из земаља чије навијачке сцене прате.

Као и до сада, фото/видео ће убудуће постављати прегледе домаћих и регионалних навијачких дешавања. Чисто за почетак, следећих дана ће надокнадити преглед дешавања протеклих месеци у Србији и регији, од када форум није био у функцији.

admin
Site Admin
Posts: 14
Joined: Fri Jan 29, 2016 4:18 am

Re: Обавештење

Postby admin » Mon Oct 22, 2018 6:29 am

Pravila za temu "Navijačke diskusije":

- Svako otkrivanje identiteta nekog forumaša ili pominjanje uopšteno ličnih imena biće sankcionisano privremenim ili trajnim banom.

- Vređanja i provokacije će se brisati, a ukoliko neko pretera i sankcionisana privremenim ili trajnim banom.

- Strogo zabranjeno iznošenje pikanterija u vezi drugih grupa. Naročito to vredi za one koji se ne izjašnjavaju za koga navijaju ili su se penzionisali.

- Ako nešto nije obrisano odmah, ne znači da neće u toku dana, tako da neprimerene postove preskočite i oni će biti obrisani.

- Kada se budu brisali postovi, nema šta kome da se pravdamo.

- Ko god diskutuje normalno i u skladu sa pravilima i bez vređanja, neće mu se brisati poruke

- Samim tim, oni koji su došli provocirati na vreme će se prepoznati i biće trajno banovani.

- Ko god bude provocirao, tračao, huškao biće sankcionisan.

- Prenešene komentare sa rasprava sa drugih foruma i društvenih mreža ćemo brisati

- Šaljive doskočice, pošalice, trolovanje ćemo brisati.


Return to “Навијачке теме”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 18 guests