Стадиони
Re: Стадиони
Pitaću vas kad vas 300na tribini bude stajalo na širini 50m. Stadion dostojan engleske nacional lige jug
Choose Life
Ling Long nije dostojna engleske konferencije generalno
Glupo je malo govoriti kako je stadion sranje zato sto tribina iza gola ima mali kapacitet. Madjari za sada sve sto su uradili, uradili su jako dobro (pogledajte akademiju njihovu ili selektovanje igraca) pa tako treba sacekati da stadion bude gotov. Zasto praviti tribine koje ce biti pune 2-3 puta u sezoni i bacati pare kad treba sagledati realno stanje publike za svako kolo. Ako im se publika nakoti lako ce oni dozidati, to je najmanji problem.
Често одем до на село
Nije poenta samo u toj tribini od 3-4 reda. Bolje napraviti dve krštene nego četri ovakve. Na kapacitet od 4000mesta praviti 4 tribine je glupost. To je moje mišljenje.
Nema ovde gde šta da se doda, kad su okolo već prateći objekti
Nema ovde gde šta da se doda, kad su okolo već prateći objekti
Choose Life
Meni su stadioni sa 4 tribine npr lepsi, stvar ukusa. Mislio sam pod dodavanje da se poveca kapacitet to nema veze sa pratecim objektima.
Често одем до на село
Svakako da su lepši, ali na taj broj mesta mi je totalno debilno. Nebitno, da ne useravam temu više
Choose Life
Napisao sam da se ozbiljno radi u FK Krasnodaru,sada cemo videti da li ce to dati rezultata sto se tice buducnosti,prvenstveno da li ce se uspeti da skinu sa trona klubove iz Moskve i Zenit.
Stadion broj 2(na njemu igra Krasnodar 2)
Stadion broj 3(za klince)
Gradi se fudbalska baza 10 km od Krasnodara
Stadion broj 2(na njemu igra Krasnodar 2)
Stadion broj 3(za klince)
Gradi se fudbalska baza 10 km od Krasnodara
Гради се стадион у Зајечару. Тренутно стање.
Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве
Црвена Звезда
Црвена Звезда