Навијачки графити
Re: Навијачки графити
Nova Varoš, Banjaluka
Графит у Ваљеву Стојадину Мирковићу, војнику који је страда са мајором Тепићем 1991 године.
ДТ01
ДТ01
Nikad lepše ciganske grafite nisam viđao nevo u Lazarevcu. A što se tiče juge, lešinari imaju opasno zajebane grafite
(Street Force / Curva Orientale)
Далтон wrote:Nikad lepše ciganske grafite nisam viđao nevo u Lazarevcu. A što se tiče juge, lešinari imaju opasno zajebane grafite
Сада тамо нема ни цигана па нестају и њихови графити.Мени су од свих циганских Панчевачки били најлепши док их нису оборили...Синдикат из Брчког има сјајне графите,то је прави пример организаије на локалном нивоу.
Ne bih rekao da u LA nema cigana više. Iskreno iz tekmi sam izašao negde 2007-2008 ili '09 od kada sam prestao da idem na Maru. A u to vreme i posle kad god sam išao u LA, viđao sam neki novi grafit i bukvalno po celom gradu grafite. možda je sada drugačije, jer poslednji put sam u te krajeve išao 2014-15.
Elem, Išao sam otojuč kroz Sremsku Mitrovicu odnosno Laćarak. Celom dužinom mesta ili glavne ulice sam na maltene svakih 30tak metara video murale i grafite.
Ako može neko iz tih krajeva da ih okači ili neki link gde mogu sve da ih pogledam bilo bi super.
Elem, Išao sam otojuč kroz Sremsku Mitrovicu odnosno Laćarak. Celom dužinom mesta ili glavne ulice sam na maltene svakih 30tak metara video murale i grafite.
Ako može neko iz tih krajeva da ih okači ili neki link gde mogu sve da ih pogledam bilo bi super.
(Street Force / Curva Orientale)
Gudrivoje wrote:Синдикат из Брчког има сјајне графите,то је прави пример организаије на локалном нивоу.
Такође, Лидерс Теслић сјајан пример
http://srpskatribina.net/forum/viewtopic.php?f=12&t=54&start=60#p34284
... да увек кад играш, ја проћи ћу читаву планету...
Фирма код нас што се тиче графита, три копља испред свих. Онај графит екипе 30+ са адидас суперстаром најјачи убедљиво у Србији
Choose Life
- lost&found
друг члан wrote:Фирма код нас што се тиче графита, три копља испред свих. Онај графит екипе 30+ са адидас суперстаром најјачи убедљиво у Србији
daj sliku
Ipak je ovo bolje
https://ibb.co/wgmrvGQ
https://ibb.co/wgmrvGQ
lost&found wrote:друг члан wrote:Фирма код нас што се тиче графита, три копља испред свих. Онај графит екипе 30+ са адидас суперстаром најјачи убедљиво у Србији
daj sliku
и остали су им фул, ал овај ми убедљиво најлепши
едит: сад тек видим да нису суперстар,да сам годинама живео у заблуди шури
Choose Life
Ту је адидас, ту је ретро лопта, фали само венац и стон ајленд. Графит је одлично нацртан, али не баш оригиналан, мислим да има много много бољих од овога
- lost&found
нема лека wrote:Ту је адидас, ту је ретро лопта, фали само венац и стон ајленд. Графит је одлично нацртан, али не баш оригиналан, мислим да има много много бољих од овога
realno