Навијачки трофеји
Навијачки трофеји
Слике навијачких трофеја. Расправе у граници нормале и уз поштовање основних правила.
Re: Навијачки трофеји
Нису баш навијачки трофеји тј. нису узети од навијачке групе али ценим да су их навијачи узели па ако можеш коју да прозбориш ко су уопште ове сподобе којима су пали ови трансови? Јесу су их већ негде истицли?
ТРАЖИМО ПРАВДУ, АЛИ И ОСВЕТА ЋЕ БИТИ ДОВОЉНА !
Тачно да нису баш навијачки трофеји и слажем се са констатацијом.
Углавном власници ових транспарената су припадници разно разних невладиних организација, удружења и слично које око себе окупљају и одређен дио лица која се изјашњавају антифом. Самим тим изводили су разно разне перфомансе у граду, скупове, обиљежавања догађаја гдје су предњачили у подршкама муслиманима и слично (као и остале организације у Србији никад на неком помену страдања Срба). Најгоре од свега обиљежавање бијелих трака (класична муслиманска пропаганда гдје се жели приказати Приједор као геноцидан град као и сама РС ). Онда кречење натписа појединих у граду те скрнављење пар шаблона са ликом Гаврила Принципа. Углавном одузето на једном скупу гдје су имали госте из других градова. Уз ове заставе ту је било и разног промо материјала, парола и слично кориштеног на ранијим скуповима широм Рс и фбих...
Углавном власници ових транспарената су припадници разно разних невладиних организација, удружења и слично које око себе окупљају и одређен дио лица која се изјашњавају антифом. Самим тим изводили су разно разне перфомансе у граду, скупове, обиљежавања догађаја гдје су предњачили у подршкама муслиманима и слично (као и остале организације у Србији никад на неком помену страдања Срба). Најгоре од свега обиљежавање бијелих трака (класична муслиманска пропаганда гдје се жели приказати Приједор као геноцидан град као и сама РС ). Онда кречење натписа појединих у граду те скрнављење пар шаблона са ликом Гаврила Принципа. Углавном одузето на једном скупу гдје су имали госте из других градова. Уз ове заставе ту је било и разног промо материјала, парола и слично кориштеног на ранијим скуповима широм Рс и фбих...
Ово је са истог мјеста, само обрнуте улоге. Знали ко како је дошло до пада оволике количине Лионових застава и бубњева?
И о каквој се српској застави ради код Лионових? Сјећам се да сам је први пут видио на овој слици, са пријатељске утакмице коју су играли у Белгији, прије 8 година. Немам сад бољу слику те заставе, неко је и објашњавао на прастаром форуму, да има везе са морнарицом.
И о каквој се српској застави ради код Лионових? Сјећам се да сам је први пут видио на овој слици, са пријатељске утакмице коју су играли у Белгији, прије 8 година. Немам сад бољу слику те заставе, неко је и објашњавао на прастаром форуму, да има везе са морнарицом.
- Stan_Smith
Noc pred njihovu utakmicu MF su upali u lokal gde drze zastave, niko nije cuvao i pokupili to...Velika greska njihova sto nisu branili svoj lokal a znali su da ce MF juriti osvetu, a ironija sto su isto vece momci iz BG isli da akcijaju grafite u St. Etjenu.
Konkretno za tu zastavu ne znam, videh negde sliku da su u Beogradu bili sa tom istom zastavom, mislim da su posetili grob Arkana. Uglavnom u NS grupi GUD ima nekoliko Srba, isti su aktivni i na tribini, moguce da ima veze i sa tim.
Konkretno za tu zastavu ne znam, videh negde sliku da su u Beogradu bili sa tom istom zastavom, mislim da su posetili grob Arkana. Uglavnom u NS grupi GUD ima nekoliko Srba, isti su aktivni i na tribini, moguce da ima veze i sa tim.
Видио сам само ову слику из посјете Београду:
Ове сезоне, на гостовању у Питеру су имали заставу Србије:
Ово је слика од прије 8-9 година, као и она из Белгије. Имали су ову шаховницу, али вјероватно је то нека друга екипа носила. Не знам разлог, видим да те сезоне није играо нико од коцкастих за њих.
Ове сезоне, на гостовању у Питеру су имали заставу Србије:
Ово је слика од прије 8-9 година, као и она из Белгије. Имали су ову шаховницу, али вјероватно је то нека друга екипа носила. Не знам разлог, видим да те сезоне није играо нико од коцкастих за њих.
koliko se secam kockasta zastava je bila zbog Lovrena.
svaka moja slabost je sigurno prolazna
...a ako ostanem, moraću dalje...
...a ako ostanem, moraću dalje...
Morbid wrote:koliko se secam kockasta zastava je bila zbog Lovrena.
Није, он је играо од 2010. године за њих. Ова слика је из сезоне 2007/08.
Јел може неко од навијача Пролетера да напише нешто о овој застави?
- Новосадиста
Јел Жабаљ пише на њој?! Ако јесте што навијачи Пролетера да пишу о њој, зар није циганска застава?!
стадион-место народног бунта!
- јахач магле
Зато што су навијачи Пролетера узели ту заставу.
Sent from my HUAWEI SCL-L01 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI SCL-L01 using Tapatalk
...Сијају звезде као очи конобарице...
Новосадиста wrote:Јел Жабаљ пише на њој?! Ако јесте што навијачи Пролетера да пишу о њој, зар није циганска застава?!
Jeste, ali 1999. godine pokazana kao trofej od strane Indijanaca
- Новосадиста
Моја грешка, слабо сам упознат са трофејима из њихових славних дана...
стадион-место народног бунта!
Ово је стварно смешно износити на трибину, то уопште није њихов трофеј. Јел се зна како је дошла до југа?
Јел може неко објаснити важност скидања застава вас Србије, па могу рећи и ЕКС - ЈУ. Јер сам приметио да Енглезима често падају кад гостују по Европи, па сам скапирао да их и не ради неки трип да се цимају око застава. А такође и многе групе из Европе када су имале гостовања у Србији, често се дешавало да им падну заставе??
Их, овде је битно и дал је неко неком узео део ритма из песме..